ruda32 pisze:a Karmelek w jakim wieku wyrósłbo Pixi ma 1,5 roku szczyl jeszcze ?
eeeee...no tego... no... Karmelek jednak nie wyrósł

Było drapanie i miau

Na pocieszenie dodam że nie zawsze tak jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:a Karmelek w jakim wieku wyrósłbo Pixi ma 1,5 roku szczyl jeszcze ?
ruda32 pisze:a normalne że kort miauczy w niebogłosy z nudy? pół bloku ją pewnie słyszy rano i nie tylko
miauczy i trzeba bawić się z Pixi ale zabawa dla naszej wariatki to gonitwa,ucieczka,gryzienie
a Fidel nic zero reakcji
Kuba pyta się jak można kota oduczyć miauczenia jak wszyscy śpią
amyszka pisze:A nasz wiecznie chce z domu wyjść ,tak mu źle z nami![]()
larentia pisze:ruda32 pisze:a normalne że kort miauczy w niebogłosy z nudy? pół bloku ją pewnie słyszy rano i nie tylko
miauczy i trzeba bawić się z Pixi ale zabawa dla naszej wariatki to gonitwa,ucieczka,gryzienie
a Fidel nic zero reakcji
Kuba pyta się jak można kota oduczyć miauczenia jak wszyscy śpią
Wypisz wymaluj - mój Tiguś!Tak tylko czekam, aż któryś z sąsiadów wpadnie nas sprawdzić czy czasem nie znęcamy się nad zwierzętami
larentia pisze:Ja też jestem zaskoczona taką ilością podobieństw. Oboje przecież dorastali w różnych domkach: inne otoczenie, inny tryb wychowania... a jednak ich nawyki i zachowania są strasznie do siebie podobne. A gen miauczenia (o ile taki istnieje) pewnie odziedziczyli po którymś z rodziców.
ruda32 pisze:Skoro ponarzekałam na Pixi to ją pochwalę dzisiajdzisiaj czekała spokojnie ,aż wyłączę budzik i wstanę ,spokojnie na fotelu siedziała
![]()
ruda32 pisze:a dzisiaj obudziła mnie 40 min przed budzikiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości