Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mam jeszcze sporo zeszłorocznego, które po wariacjach na temat przepisu babajagi już tak dobre jak oryginał nie jest (dowód, ze laicy powinni trzymać się przepisu) ale złe tez nie jest 

shira3 pisze:dune pisze: robicie moze rózowe półslodkie?
Białe półsłodkie mamyBardziej niż pół niestety....

Nie. Znaczy, że bardziej słodkie niż półsłodkie i to był błąd, bo mi nie smakuje. Poprzednio trzymaliśmy się kurczowo przepisu babajadzynego TŻeta i było rewelacyjne. No właśnie. Tamto było a to jestdune pisze:shira3 pisze:dune pisze: robicie moze rózowe półslodkie?
Białe półsłodkie mamyBardziej niż pół niestety....
znaczy pólwytrawne? Super
shira3 pisze:Nie. Znaczy, że bardziej słodkie niż półsłodkie i to był błąd, bo mi nie smakuje. Poprzednio trzymaliśmy się kurczowo przepisu babajadzynego TŻeta i było rewelacyjne. No właśnie. Tamto było a to jest
kalair pisze:Powytrawne i polslodkie dla mnie takie same..Dobre!

dune pisze:shira3 pisze:Nie. Znaczy, że bardziej słodkie niż półsłodkie i to był błąd, bo mi nie smakuje. Poprzednio trzymaliśmy się kurczowo przepisu babajadzynego TŻeta i było rewelacyjne. No właśnie. Tamto było a to jest
No tak, skoro to to JEST znaczy ze jest lepsze

shira3 pisze:dune pisze:shira3 pisze:Nie. Znaczy, że bardziej słodkie niż półsłodkie i to był błąd, bo mi nie smakuje. Poprzednio trzymaliśmy się kurczowo przepisu babajadzynego TŻeta i było rewelacyjne. No właśnie. Tamto było a to jest
No tak, skoro to to JEST znaczy ze jest lepsze
Nie. Skoro jest to znaczy, że nie schodziTamto zeszło w mig....mniam!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości