A u mnie od maja 4 tymczasy i żadnych sensownych telefonów. Nie mam gdzie wziąć 11 kota

Udostępniajcie, proszę, wydarzenia dotyczące fanów na fb
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:a gdzie dać Fiodora i jego burą koleżankę z Dobrego Weta? to kociaki 3 i 2 miesięczne. Rex z Hyraxa (2 miesiące) też już do zabrania, Gobi (ciut młodszy) za chwilę .... Ja pinkole![]()
A u mnie od maja 4 tymczasy i żadnych sensownych telefonów. Nie mam gdzie wziąć 11 kota. Dzisiaj pan z Koła przyjechałby po Arbuza, bo poprzedni kot wyskoczył mu z koszyka pod blokiem i go przejechało Ale "warunki, proszę pani, to miałby, że ho, ho ..."
Udostępniajcie, proszę, wydarzenia dotyczące fanów na fb
miszelina pisze:.........W najbliższą niedzielę Mahob wypuści Syrenkę i więcej kotów w cat-roomie się nie zmieści, będzie równa 10.![]()
.....
mahob pisze:miszelina pisze:.........W najbliższą niedzielę Mahob wypuści Syrenkę i więcej kotów w cat-roomie się nie zmieści, będzie równa 10.![]()
.....
Która to kotka? W której klatce?
Czy coś szczególnego muszę wiedzieć - jakieś leki ktoś dostaje? Wiem, że doczytam w kartach ale proszę też o info wcześniej na co zwrócic uwagę szczególną
edit_f pisze:czy jest na kociarni wolna klatka łapka? albo gdzieś indziej, którą mogłabym dziś odebrać?
miszelina pisze:edit_f pisze:czy jest na kociarni wolna klatka łapka? albo gdzieś indziej, którą mogłabym dziś odebrać?
Wczoraj wieczorem była
lutra pisze:No to raz jeszcze:
Kochani, Kochane, mamy sporo dziur. W sobotę nie ma żadnej pełnej zmiany.
W niedzielę potrzebne towarzystwo dla Paw(ia).
Sobota, żeby nie złapać przez przypadek kota:
11:00 - 13:30
queen_ink + ? dobrze by było, aby to był ktoś zmotoryzowany i pomógł Queen się zabrać z całym majdanem + Kleks
13:30 - 16:00
queen_ink + dominka O + Uszka (Asiu, może być Uszka zamiast Kleksa?)
16:00 - 18:30
? + joanna kalisz, jeśli nie pokona Jej grypa + pluskwa [kota przywiezie i odbierze kocuria]
Niedziela, żeby nas ludzie widziela:
11:00 - 13:30
paw + queen_ink+ rita/donata
13:30 - 16:00
lutra + Annazoo + któreś z kolorowych maluchów
16:00 - 18:30
lutra + noemik+ któreś drugie z kolorowych maluchów
miszelina pisze:Queen, weźcie w niedzielę może Łatę.
Ona spokojniejsza na rękach niż Rita i też już po szczepieniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości