Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 13:34 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

trzeba czasem dać sobie upust.... ja wsiadam na motor i w palnik... ale zima idzie i nie wiem co zrobie...
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt lis 04, 2011 13:36 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

i ja się melduję, od rana nie wiedziałam w co mam ręce włożyć.
Dorciu po pracy zrobię przelew na Amandę :D
Dorciu nie duś w sobie, lepiej rzucaj talerzami :wink:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt lis 04, 2011 15:35 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

byle jednak nie kotami... 8O ja tez podczytuję ale nie wiem w co "rence" włożyć :evil:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Pt lis 04, 2011 16:37 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

nareszcie jesteście :oops: mówcie do mnie bo oszaleje w tej samotności :oops:

u mnie ,też śmiało mogła bym napisać że nie wiem w co ręce włożyć ,ale mi się nic nie chce :oops: nic ,tyle co muszę i przy dzieciach moich :oops: na tym koniec.
chociaż jabłka na szarlotkę udusiłam :roll:
jajka mam ,bo dostałam od Dorotki co adoptowała ode mnie pudelka .
Jabłka od Gosi
mąka ze sklepu ,masło r. też :wink:
Nie chce mi się jeść ,pić ,robić cokolwiek ,tylko usiąść i siedzieć :? bezmyślnie .
Nie myśleć co będzie jutro ,pojutrze ,jak będzie ,nie patrzeć na tel. czy ktos zadzwoni z zapytaniem o kotka ...nic ,pusto.
Idę ,zrobię kawkę przed wyjściem i oddale się w tę ciemną otchłań :(
buziaki.
dziękuję że mimo wszystko znalazłyście chwilę żeby do mnie zajrzeć :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lis 04, 2011 16:40 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

Dorciu :D
Trzymaj się, nie jesteś sama :)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lis 04, 2011 16:45 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

Wiem co to samotność-więcej nie napiszę :roll: Samotni trzymajmy się razem -wtedy nie będziemy samotni Mądrze napisałam ,czy po głupiemu 8) :oops:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lis 04, 2011 17:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

Całkiem mądrze :)
Ech, też nie wiem w co ręce włożyć... Jutro i pojutrze do pracy na 10 h potem normalny tydzień w drugiej w drugiej pracy, do tego korepetycje. Padnę na ryj :evil: Byle do 11.11. - odpocznę :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt lis 04, 2011 17:46 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

welina pisze:Wiem co to samotność-więcej nie napiszę :roll: Samotni trzymajmy się razem -wtedy nie będziemy samotni Mądrze napisałam ,czy po głupiemu 8) :oops:

Mądrze prawisz Ewuniu 8)

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt lis 04, 2011 21:42 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

chcialam tylko dodac ze jestem i ja. malo aktywna na watku, ale podczytuje i wspieram myslami.

orchid

Od: Pt lut 27, 2009 20:21

Post » Sob lis 05, 2011 8:53 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

jak miło :1luvu:
w nocy śpie jak chińskie osiem ,wszystko boli ..na własne życzenie :twisted: tz. na własne życzenię śpię jak chińskie osiem a nie że boli :wink:
Te małe trole tak rozrabiają że od rana poszukuje gwoździ ,po przyczepiam je do ściany :evil: nawet cichy pozwalane ,ba powywalane z szafy :crying: one myślą że ja się nudzę :evil: upcham je razem z ciuchami do szafy :mrgreen:

czy może ktoś by chciał piękną Malwinę :?:
a może Xenę już nie WKX tylko Miłkę ?
Lusię :?:

dobra ,nikt nic nie chce ,szkoda :crying:

psy też wyciepię ,one uważają że to ja śpię na ich łóżku a nie odwrotnie :twisted:
za to na dworzu cudnie ,słonecznie .

Od wczoraj Iza szuka kota ,syjama Romea ,wyszedł i ślad po nim zaginął. :(
chodzi i płacze.
Romeo to duży kot ,ciemny ,ma niebieską obróżkę.
Nigdy się nie oddalał ,czemu znikł? czy ktoś mu pomógł? czy wszedł gdzieś do garażu i jest zamknięty...niedługo i ja pójdę znów szukać...
zaraz założę wątek.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 05, 2011 8:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

dorcia44 pisze:Od wczoraj Iza szuka kota ,syjama Romea ,wyszedł i ślad po nim zaginął. :(
chodzi i płacze.
Romeo to duży kot ,ciemny ,ma niebieską obróżkę.
Nigdy się nie oddalał ,czemu znikł? czy ktoś mu pomógł? czy wszedł gdzieś do garażu i jest zamknięty...niedługo i ja pójdę znów szukać...
zaraz założę wątek.

Wiesz, mógł trafić na "nowego właściciela" :roll: .
Kiedyś nasza dawna Renatta (potem Antypatyczna) wypuszczała swoje koty i jeden (Prezes) chyba do tej pory nie wrócił, a kotka stołowała się u naszych dziewczyn dokarmiających dzikusy i była zaplanowana do złapania do sterylki :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 05, 2011 9:00 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

Kubuś już bawi się z Lizakiem. W mojej lecznicy wet ten środek p/robakom na M. jest tylko w wersji dla psów.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lis 05, 2011 9:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

tam Izę wszyscy znają ,znają też koty które wychodzą...to wielkie ,tłuste wieloryby nie koty..wszystko wyciachane .
czekam na tel.od niej :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 05, 2011 11:28 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

Izie zaginął kot,Ewie umarł :cry: Boże to już drugi w bardzo krótkim czasie :cry: Niedawno odszedł jej Prezes , teraz Brunet :cry:
walka na Białobrzeskiej ,operacja ,podejrzenie chłoniaka ,czekanie na wynik ,2 dni po operacji kot wyje z bólu ,cała Białobrzeska postawiona na nogi ,walka i nikt nic nie wie ,można włosy z głowy rwać ,zrobiono wszystko ,wszystko sprawdzono ,a kot wyje z bólu ,widać że umiera...dlaczego ? co to mogło być?
Nie wiem jak ją pocieszyć.
Mamy koty ,kochamy je ,ale są koty które niestety kochamy bardziej .
tak było z Prezesem ,tak było z Brunetem..
Ewa ,przytulam cię bardzo mocno :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 05, 2011 11:35 Re: Minęły Dwa lata A Jak by KOCIAK PO AMPUTACJI OGONKA DS

przytulam również -mieszkam na Białobrzeskiej
za dużo ostatnio nieszczęść
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]