ale fajny zestaw

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kussad pisze:Czy mogę prosić o podpowiedź jak i gdzie tego szukać - na 1 stronie wątka tego nie ma i jest za mało do wydarzeńMuszę dokładniej poczytać Wasz wątek i zobaczyć jakie i ile masz kotków
Ogłoszenie Bianki nie jest aktywne więc na miau nie widzę Twoich ogłoszeń...
Patmol pisze:tutaj są ogłoszenia dodane przez ASK@ - adopcje/szukaj.php?uid=24313
kussad pisze:Nie umiem znaleźć żadnego ogłoszenia - czy mogłabyś podać jakiś link, nick też nie wiem gdzie można wpisać
Ja-Ba pisze:kussad pisze:Nie umiem znaleźć żadnego ogłoszenia - czy mogłabyś podać jakiś link, nick też nie wiem gdzie można wpisać
wybierz jakikolwiek post napisany przez ASK@ i zerknij w lewo - na czerwono pod nickiem masz adopcje. Tak wyświetla się każdej osobie która jest zarejestrowana na miau i na miau zamieszcza ogłoszenia adopcyjne.
kussad pisze:Ja-Ba pisze:kussad pisze:Nie umiem znaleźć żadnego ogłoszenia - czy mogłabyś podać jakiś link, nick też nie wiem gdzie można wpisać
wybierz jakikolwiek post napisany przez ASK@ i zerknij w lewo - na czerwono pod nickiem masz adopcje. Tak wyświetla się każdej osobie która jest zarejestrowana na miau i na miau zamieszcza ogłoszenia adopcyjne.
Dziękuję bardzo - na to nie wpadłam - zawsze mi się wydawało, że ta pozycja dotyczy już wyadoptowanych kotków a nie tych, które czekają na domki i dla nich są potrzebne ogłoszenia i utworzenie wydarzeń na FB
Patmol pisze:tutaj są ogłoszenia dodane przez ASK@ - adopcje/szukaj.php?uid=24313
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości