Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 03, 2011 19:39 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Marzenia11 pisze:
horacy 7 pisze:Trzymajcie kciuki by wszystko się udało ,zgrało itp.Mam nadzieję,że część z tych kotów dostanie szansę na życie.Tak bardzo chcę by im się udało. :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rozumiem, ze to koty do innych niż Twoj dt?
Czy mam szykować akcję "surowica"?

To koty do dwóch innych DT ,chociaż do siebie tez się przymierzę .One wszystkie miały kontakt z pp w schronisku więc musi być dobrze.Teraz mało się odzywam bo walczę ze swoją piwnicą ,wyrzuciłam co się da i naświetlam,naświetlam,naświetlam,myję,myję itp. Jutro do schroniska by wybrać koty do dt. by nie było niespodzianek w ostatniej chwili.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 03, 2011 20:16 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

To trzymam kciuki cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lis 03, 2011 21:09 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

To jesteśmy w kontakcie...
Ja też walczę z bałaganem (a równocześnie z bazarkami.... też na B)...

Dziś niezapowiedzianie odwiedziła mnie koleżanka dyrygentka... i na pożegnanie powiedziała, że jeżeli potrzebuję pomocy przy sprzątaniu to mam dac znać....

I to raczej nie był komplement... :oops:

A tak poważnie, szansa dla każdego z kociastych jest ważna...
Jutro się odezwę...
Zobaczymy co i jak...
Kciuki oczywiście są :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 04, 2011 8:57 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Jesteśmy ,piwnica wysprzątana mam też nadzieję ,że większość wirusów wybita .Lampa działała kilka godzin ,wszystko wypryskane virkonem .Dzisiaj po pracy jade do schroniska bo jutro nie będę mogła zabrać kotów poniewaz nie ma kierowniczki dlatego dzisiaj muszę wszystko dograć. :ok:

horacy 7

Post » Pt lis 04, 2011 8:59 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:Jesteśmy ,piwnica wysprzątana mam też nadzieję ,że większość wirusów wybita .Lampa działała kilka godzin ,wszystko wypryskane virkonem .Dzisiaj po pracy jade do schroniska bo jutro nie będę mogła zabrać kotów poniewaz nie ma kierowniczki dlatego dzisiaj muszę wszystko dograć. :ok:

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lis 04, 2011 9:03 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

też kciukasy trzymam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt lis 04, 2011 11:03 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Basiu wysłałam Ci na pw propozycję tekstów do ogłoszeń
Roboczo koteczki nazwałam:
121 -Lusia,123-Madzia,125-Zuzia
:mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt lis 04, 2011 11:32 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

becia_73 pisze:Basiu wysłałam Ci na pw propozycję tekstów do ogłoszeń
Roboczo koteczki nazwałam:
121 -Lusia,123-Madzia,125-Zuzia
:mrgreen:

Beciu dziękuję jeszcze raz,teksty na pewno kogoś zachwycą. :1luvu:
Mam jeszcze jedną cudowną wiadomość ,zadzwoniła do mnie pani z Pleya z informacją iż nasze schronisko otrzyma tonę karmy w przyszłym tygodniu.To wszystko dzięki Kasi która na FB zgłosiła nasze schronisko.Być może inne osoby też miały na to wpływ,wszystkim bardzo dziekuję.Kasiu jesteś niesamowita,dziękuję i oczywiście poryczałam się ze szczęścia. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt lis 04, 2011 11:50 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Ojej, jak dobrze... lepsze jedzenie też na pewno przyczyni się do wzmocnienia tych biedulek...

Dzięki dziewczyny za wspaniałą akcję...
i Beciu wielkie dzięki za ogłoszenia dla kitek... :1luvu:

Będę dzwonić, żeby się umówić na jutro albo pojutrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 04, 2011 11:56 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Bardzo dobre wiadomości od rana! Oby tak dalej, powodzenia! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 04, 2011 12:22 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

meksykanka pisze:Ojej, jak dobrze... lepsze jedzenie też na pewno przyczyni się do wzmocnienia tych biedulek...

Dzięki dziewczyny za wspaniałą akcję...
i Beciu wielkie dzięki za ogłoszenia dla kitek... :1luvu:

Będę dzwonić, żeby się umówić na jutro albo pojutrze :ok:

Ogłoszenia są zafundowane przez PAKT CZAROWNIC , ja tylko organizuję i spinam wszystko w całość :wink:
A karma się przyda,oby tylko nie poszła na zmarnowanie...bo różnie to bywa :evil:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt lis 04, 2011 12:34 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Mam nadzieje ,że chociaż część z tej karmy trafi do zwierząt tym razem będę tego pilnować i pytać .W końcu to incjatywa osób z tego forum więc chyba mam prawo. :wink:

horacy 7

Post » Pt lis 04, 2011 13:45 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:Mam nadzieje ,że chociaż część z tej karmy trafi do zwierząt tym razem będę tego pilnować i pytać .W końcu to incjatywa osób z tego forum więc chyba mam prawo. :wink:

dokładnie.
Mało tego uważam,że może warto pomóc kociakom na działkach i Tobie też się pewnie przyda worek dla tymczasów.
Powinnaś zadbać o swoje interesy :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt lis 04, 2011 16:19 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

O kotach z działek pomyślałam o sobie nie ,zobaczymy jaka to będzie karma czy dla psów i kotów czy tylko dla psów.Zwierzęta na pewno będą się cieszyć. :P Trzy koteczki są już zabrane ze schroniska i czekają na transporty.Sa to tri 121 i dwie całe bure koteczki 125 i druga bardzo podobna.Pingwinka nr.57 poszła do adopcji .Niestety zobaczyłam małego kociaka biało-burego co mam zrobić on nie ma szans w schronisku.

horacy 7

Post » Pt lis 04, 2011 16:22 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

SUPER! :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]