A jakie kciuki?
Mogę robić PA, tylko nie wiem, czy nie wolę w środę. Nie da się w środę..? W czwartek może być ciężko

A dla kogo to? :>
I czy ten Feliway to dla mnie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:
Zamówiłam 40 x NaCl i tą Vita-pet pastę dla Hobbita, Iga postara się podrzucić w środę do P. Basi. Co ja miałam jeszcze??????????
Carmen201 pisze:Meg, nie Czechy a Skoczów (pod granicą), nie hotelik a nowa miejscówka Dziewczyn - są Psiakami pilnującymi, w prywatnej firmie fajnego Pana, pod jego opieką, nie na łańcuchach jak widać, z megaterenem do biegania.
Oby było dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laski są super. Nie niszczą (tylko drzewka biedne, nie sa zadna przeszkoda dla nich), nawet sie słuchają, bawić się chcą, w jedzeniu trochę wybierają ale to w końcu dziewczynyDziewczyny maja dobrze (w kojcach przebywają maksymalnie 4 godziny dziennie, ale rzadko się zdarza że tak długo są zamknięte).
Szalony Kot pisze:Carmen201 pisze:Meg, nie Czechy a Skoczów (pod granicą), nie hotelik a nowa miejscówka Dziewczyn - są Psiakami pilnującymi, w prywatnej firmie fajnego Pana, pod jego opieką, nie na łańcuchach jak widać, z megaterenem do biegania.
Oby było dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano
I jeszcze od Pana:Laski są super. Nie niszczą (tylko drzewka biedne, nie sa zadna przeszkoda dla nich), nawet sie słuchają, bawić się chcą, w jedzeniu trochę wybierają ale to w końcu dziewczynyDziewczyny maja dobrze (w kojcach przebywają maksymalnie 4 godziny dziennie, ale rzadko się zdarza że tak długo są zamknięte).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, puszatek i 81 gości