Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Cześć słodka Gromadziu![]()
![]()
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:
Gabrynia ma tylko apetyt na Siśkowe suchektóre zwraca. Potem sweoje poskubie, popije wodą i idzie spać. To wyjadanie wygląda jak by była zazdrosna o Siśka bo ostatnio nawet chce batoniki
nigdy nie chciała, tylko Sisi jadał batoniki
Nad umywalką ani obok nic nie ma, już sama nie wiem o co jej może chodzić
Aa,to czyli to wskakiwanie na kolana i to wyjadanie to chyba wiadomo,że moze być zazdrosna rzeczywiście,ale ta umywalka?zupełnie brak mi pomysłu![]()
![]()
![]()
WITAMY
buziiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
buziiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
zwierzak08 pisze:Cześć Gromadko Bożenki
ula-misia pisze:Witaj ciociu![]()
![]()
agnieszka1565 pisze:cześć kofana gromadko![]()
- czy u was ktoś komuś wyjada z misek?
mar9 pisze:całuski poranne dla słodkiej gromadki![]()
![]()
kristinbb pisze:Witamy się czwartkowo
Karolek(ona) pisze:
panimama pisze:witam czwartkowo
zwierzak08 pisze:Cześć Piękne Kotusie
Danusia pisze:cześć słodziaki![]()
![]()
sarra pisze:bozena640 pisze:sarra pisze:Czesc kochena gromadziu![]()
Gabrynia faktycznie troche dziwnie sie zachowuje,ale czesto ciezko jest wytlumaczyc kocie odchylki od normalnosci,byc moze czegos sie boi albo ma taki wiekszy apetyt na zimeU mnie Mo zaczela jesc na potege i nawet nauczyla sie ram z maluchami siedziec i miauczec kiedy szykuje jedzonko
Zwracaja mi suche notorycznie od jakiegos czasu duze koty tzn Lucy,Czika (ale ona tak od zawsze ma ze je i czesto spowrotem zwraca odrazu),Mo i ostatnio czasem Samson,nie ma dnia zebym suchego zwroconego nie znalazla w mieszkaniu,a brzusie obwisle hmm u mnie wszystkie maja,podejrzewam ze to po sterylce u panienek a u chlopakow po kastracji jak przybrali troche na wadze.
Poczekaj kilka dni,moze Gabrynie sie uspokoi,a sprawdzilas dobrze ta umywalke? co mozna zobaczyc siedzac w umywalce,na suficie,scianach ? Moze cos tam jest ?
Buziaczki dla was kochani
Gabrynia ma tylko apetyt na Siśkowe suchektóre zwraca. Potem sweoje poskubie, popije wodą i idzie spać. To wyjadanie wygląda jak by była zazdrosna o Siśka bo ostatnio nawet chce batoniki
nigdy nie chciała, tylko Sisi jadał batoniki
Nad umywalką ani obok nic nie ma, już sama nie wiem o co jej może chodzić
Faktycznie panna ma moze jakis zazdrosny okres o Siskaale co sobie ubzdurala z ta umywalka to naprawde nie mam pojecia
Edytka1984 pisze:hejka Gromadzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 37 gości