kaja555 pisze: (...) kociaki na prawdę się wyrobiły!i to dzieki Tobie i mieszkaniu w łazience
![]()
kalair pisze:I jak maluszki? Juz zero dzikosci?
Tak dobrze to jeszcze nie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze: (...) kociaki na prawdę się wyrobiły!i to dzieki Tobie i mieszkaniu w łazience
![]()
kalair pisze:I jak maluszki? Juz zero dzikosci?
kropkaXL pisze:Oglądałam filmiki-cuuuudne!
Jak one pięknie się bawią!
A Zoe jak kuleczka faktycznie-na zime sadełko zbiera!
Betaka pisze:Nie ma żadnego odzewu z allegro, a ja nadal mam trudną sytuację w domu i praktycznie brak czasu, żeby przysiąść nad ogłaszaniem malców. No i dopadł mnie strach, że nie znajdę dla nich wspólnego domu. Zaczynam rozważać wydanie ich solo. Wiadomo, że czas działa na naszą niekorzyść, będą coraz starsze i to już teraz bardziej podrostki niż kociaki.
kaja555 pisze:Betaka pisze:Nie ma żadnego odzewu z allegro, a ja nadal mam trudną sytuację w domu i praktycznie brak czasu, żeby przysiąść nad ogłaszaniem malców. No i dopadł mnie strach, że nie znajdę dla nich wspólnego domu. Zaczynam rozważać wydanie ich solo. Wiadomo, że czas działa na naszą niekorzyść, będą coraz starsze i to już teraz bardziej podrostki niż kociaki.
i tak i nie, bo Izaura i Esmeralda najpierw jako takie podrostki, a potem już dorosłe koty 3 razy znalazły dom - ostatni raz szczęśliwie
myślę że je wydasz dość szybko, tylko nie można się poddawaś dołom
ja je jeszcze wrzucę dzisiaj na tablica.pl
już są: http://tablica.pl/oferta/2-kociaki-maja ... Ds6Cw.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, PanPawel i 222 gości