Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Wydawało mi się, że nie ma numerka, ale jest super milaskiem.
ruru pisze:CoolCaty pisze:Wczoraj do domku poszedł mój kochany Rudolf z jednym oczkiem z drugiego boksu
Czy to taki fajny Pan go adoptował o nazwisku na Ł?
dilah pisze:Ewa a twierdziłaś, że TŻ twardo tymczasom powiedział "NIE"![]()
Jak to te nasze chłopy umieją zaskoczyć
atla pisze:dilah pisze:Ewa a twierdziłaś, że TŻ twardo tymczasom powiedział "NIE"![]()
eee tam! POWIEDZIAŁ TWARDO, ale przecież "znalazłam na ulicy, więc tam nie zostawię". nie gada ze mną od wczoraj, maleńkiej nie chce na oczy widzieć i w ogóle obrażony na cały świat. ale ciche dni przeżyję, bo będę miała zajęcie. mała jest rozbrajająca i czadowa! chce mnie zjeść od pierwszej minuty. zresztą wszystkich chce zjeść. i się przytulać, i zwiedzać.
atla pisze:dilah pisze:Ewa a twierdziłaś, że TŻ twardo tymczasom powiedział "NIE"![]()
eee tam! POWIEDZIAŁ TWARDO, ale przecież "znalazłam na ulicy, więc tam nie zostawię". nie gada ze mną od wczoraj, maleńkiej nie chce na oczy widzieć i w ogóle obrażony na cały świat. ale ciche dni przeżyję, bo będę miała zajęcie. mała jest rozbrajająca i czadowa! chce mnie zjeść od pierwszej minuty. zresztą wszystkich chce zjeść. i się przytulać, i zwiedzać.
Georg-inia pisze:niom, Ania Zmienniczka mówiła, że klatki nie chciałaś z tego samego powodu. No bo jak to? znalazłaś kota na ulicy w klatce?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 97 gości