vip0 pisze:puszatek pisze:toć to sama...słodycz ta Plamunia
A tak.
Nie poznałybyście teraz w Plamku tej wynędzniałej namiastki kota, którą codziennie targałam kiedys do weta.
Oj,tak...pamiętam te biedne łapiny...A teraz tak słodko śpi.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:puszatek pisze:toć to sama...słodycz ta Plamunia
A tak.
Nie poznałybyście teraz w Plamku tej wynędzniałej namiastki kota, którą codziennie targałam kiedys do weta.
vip0 pisze:Witam cioteczki.
Najpierw sprawozdanie.
Wiktor nie je za dużo...pije, sika, słabiutki jest bardzo.
Od razu poproszę jutro po 8 rano skierować całą pozytywną energię na mojego chudziaka...powtórka badań.
I trzymajcie kciuki...to także moje być albo nie być.
Na razie trzyma mnie tylko ta nadzieja...na lepsze jutro, na choć odrobinę lepsze wyniki.
casica pisze:vip0 pisze:Witam cioteczki.
Najpierw sprawozdanie.
Od razu poproszę jutro po 8 rano skierować całą pozytywną energię na mojego chudziaka...powtórka badań.
Na razie trzyma mnie tylko ta nadzieja...na lepsze jutro, na choć odrobinę lepsze wyniki.
Kciuki oczywiście są, nieustające![]()
Jesli jeszcze nie konsultowałaś wprowadzenia lespevetu, zrób to koniecznie jutro przy okazji pobrania krwi.
casica pisze:vip0 pisze:Witam cioteczki.
Najpierw sprawozdanie.
Kciuki oczywiście są, nieustające![]()
Jesli jeszcze nie konsultowałaś wprowadzenia lespevetu, zrób to koniecznie jutro przy okazji pobrania krwi.
najszczesliwsza pisze:Dostaje Alusal.
U nas o tych specyfikach nie wiedzą...
casica pisze:najszczesliwsza pisze:Dostaje Alusal.
U nas o tych specyfikach nie wiedzą...
Agata, jedno nie wyklucza drugiego.
Lespevet to ziołowy środek moczopędny, przy kroplówkach, zwłaszcza dożylnych warto go podawać.
kamari pisze:Wielkie kciuki są![]()
![]()
i stado zaciśniętych pazurków
![]()
![]()
vip0 pisze:No wiem...ale cholernie się boję...tak bardzo, że nawet nie zdajecie sobie sprawy, z minuty na minutę coraz bardziej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości