zwierzak08 pisze:
Yyyyy, no właśnie donikąd, postanowiłam zostać, ale będę nadal próbowała![]()
Kita
a gdzie Ci będzie lepiej , niż u Asi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zwierzak08 pisze:
Kita
zwierzak08 pisze:
Prawda, że piękne, takie niewinne łobuzy
Karolek(ona) pisze:Wetka mówiła, że duzo kotów ma takie zboczenie, że lubi wode po kapieli z płynem, zlew lizać po myciu rak np. i że to może byc przyczyna tych krowich placków
najbardziej to uwielbia spijac wode z kubka mojego lub dziecka - dzis w nocy wynosiłam jeden bo jeżdzili nim po ławie i mnie budzili
Danusia pisze:zwierzak08 pisze:
Kita
a gdzie Ci będzie lepiej , niż u Asi![]()
zwierzak08 pisze:Karolek(ona) pisze:Wetka mówiła, że duzo kotów ma takie zboczenie, że lubi wode po kapieli z płynem, zlew lizać po myciu rak np. i że to może byc przyczyna tych krowich placków
najbardziej to uwielbia spijac wode z kubka mojego lub dziecka - dzis w nocy wynosiłam jeden bo jeżdzili nim po ławie i mnie budzili
![]()
aż takie kuuupy walą?
Karolek(ona) pisze:Wetka mówiła, że duzo kotów ma takie zboczenie, że lubi wode po kapieli z płynem, zlew lizać po myciu rak np. i że to może byc przyczyna tych krowich placków
Karolek(ona) pisze:zwierzak08 pisze:Karolek(ona) pisze:Wetka mówiła, że duzo kotów ma takie zboczenie, że lubi wode po kapieli z płynem, zlew lizać po myciu rak np. i że to może byc przyczyna tych krowich placków
![]()
aż takie kuuupy walą?
kubek wynosiłam nie kupe - to robia w kuwete, ewentualnie Garfield jak mu nie pasi góra od kuwety albo kupy Toffika, wali obok na płytki smierdziela
Danusia pisze:Karolek(ona) pisze:Wetka mówiła, że duzo kotów ma takie zboczenie, że lubi wode po kapieli z płynem, zlew lizać po myciu rak np. i że to może byc przyczyna tych krowich placków
Moja Gośka tak robi
Myszolandia pisze:Karolek(ona) pisze:nas jest tylu Kita
Garfield
Toffik
ale piękności![]()
![]()
![]()
![]()
zwierzak08 pisze:Dziś próbowałam uciec po siatce
ale później odpuściłam i leżałam z Tolą na kanapie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 126 gości