kotx2 pisze:a znajdzie się tusz czarny MAX FACTOR ,wydłużajacy lub pogrubiającya najlepiej to dwa w jednym
Rozmawiałam z Anią, jest tusz 2 w 1, nr 15. Koszt wysyłki 5,5 za priorytet. Wysyłka w poniedziałek, jeśli jeszcze reflektujesz
kotx2 pisze:a znajdzie się tusz czarny MAX FACTOR ,wydłużajacy lub pogrubiającya najlepiej to dwa w jednym

AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:a znajdzie się tusz czarny MAX FACTOR ,wydłużajacy lub pogrubiającya najlepiej to dwa w jednym
Rozmawiałam z Anią, jest tusz 2 w 1, nr 15. Koszt wysyłki 5,5 za priorytet. Wysyłka w poniedziałek, jeśli jeszcze reflektujesz
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:a znajdzie się tusz czarny MAX FACTOR ,wydłużajacy lub pogrubiającya najlepiej to dwa w jednym
a czy mozna dla mnie jeden zarezerwowaći czy mogę wpłacić po 15 stym
![]()

AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:a znajdzie się tusz czarny MAX FACTOR ,wydłużajacy lub pogrubiającya najlepiej to dwa w jednym
a czy mozna dla mnie jeden zarezerwowaći czy mogę wpłacić po 15 stym
![]()
2 x tak kociku!
to jeden z powrotem do kufra i niech leży i czeka
Tusz złożony w kufrze i mocy nabiera

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości