Biedna malutka ['] dobrze, że nie była sama w ostatnich chwilach swego życia Biała Dama [']
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Mówiłyśmy o niej "Maleńka, Malutka, Maleństwo"....tak bardzo Mamrocikowa walczyła o jej życie, o każdy dzień, oddech...myślałam, że się uda, że "musi się udać" ale niestety odeszła. "Zmierzch wszedł cichutko przez sień- twój profil jak cień rozpłynął się w mroku, Zmierzch, więc-chyba już czas- twój uśmiech mi zgasł i smutno jest wokół....." Dla ciebie Maleńka [*]...
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Co u Poziomki, grzeje już doopkę w swoim nowym domku
Kochani nie mam czasu pisać. Poziomeczka szcześliwie w DS w Wawie u Michaliny i Tomasza... teraz wszystko w ich rękach... duzo cierpliwości żeby dać czas kotce na poznanie i przyzwyczajenie się bo wszystko nowe. Poziomka byla u mnie 5 miesięcy... to długo. Nigdy jeszcze nie wydawalam kota który spędził u mnie tyle czasu... ale to dla dobra Poziomki, ona u mnie miala ciężko... A nowi Duzi są godni zaufania.
Za aklimatyzację Poziomki w nowym domku I można sobie już trochę potupać