Dorota pisze:felis pisze:właśnie założyłam konto na FB. Nie umiem się tam poruszać. Pytanie do Przemka napisałam w komentarzach. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie moge Cie odnalezc
Matko! Idę się szukać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:felis pisze:właśnie założyłam konto na FB. Nie umiem się tam poruszać. Pytanie do Przemka napisałam w komentarzach. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie moge Cie odnalezc
felis pisze:Dorota pisze:felis pisze:właśnie założyłam konto na FB. Nie umiem się tam poruszać. Pytanie do Przemka napisałam w komentarzach. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie moge Cie odnalezc
Matko! Idę się szukać
Dorota pisze:felis pisze:Dorota pisze:felis pisze:właśnie założyłam konto na FB. Nie umiem się tam poruszać. Pytanie do Przemka napisałam w komentarzach. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie moge Cie odnalezc
Matko! Idę się szukać
![]()
Jak sie znajdziesz, to prosze o zaproszenie
horacy 7 pisze:Dziewczyny na 99% w weekend będę miała transport dla kotów ze Szczytna do Warszawy może Renfer i Meksykanka zgodziliby się zabrać i wasze jeżeli by Wam pasowało?W razie co napiszcie do Meksykanki lub tutaj to spytam.
gerardbutler pisze:az sie boje zapytac : czy kocurki znalazly swoj kąt?
felis pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny na 99% w weekend będę miała transport dla kotów ze Szczytna do Warszawy może Renfer i Meksykanka zgodziliby się zabrać i wasze jeżeli by Wam pasowało?W razie co napiszcie do Meksykanki lub tutaj to spytam.
Problem co dalej z Warszawy. Może Renfer i Meksykanka mogliby pociągnąc dalej, odpłatnie, transport do Lublina?
felis pisze:gerardbutler pisze:az sie boje zapytac : czy kocurki znalazly swoj kąt?
TAK! TAK! TAK!![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz próbujemy dowieść chłopaków do wymarzonego raju u Bagienki
gerardbutler pisze:felis pisze:gerardbutler pisze:az sie boje zapytac : czy kocurki znalazly swoj kąt?
TAK! TAK! TAK!![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz próbujemy dowieść chłopaków do wymarzonego raju u Bagienki
ACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
felis pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny na 99% w weekend będę miała transport dla kotów ze Szczytna do Warszawy może Renfer i Meksykanka zgodziliby się zabrać i wasze jeżeli by Wam pasowało?W razie co napiszcie do Meksykanki lub tutaj to spytam.
Problem co dalej z Warszawy. Może Renfer i Meksykanka mogliby pociągnąc dalej, odpłatnie, transport do Lublina?
felis pisze:felis pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny na 99% w weekend będę miała transport dla kotów ze Szczytna do Warszawy może Renfer i Meksykanka zgodziliby się zabrać i wasze jeżeli by Wam pasowało?W razie co napiszcie do Meksykanki lub tutaj to spytam.
Nie koniecznie od razu, tego samego dnia. Mogliby odpocząć razem z chłopakami i udać się w dalszą podróż. Chłopacy są zdrowi, zaszczepieni, spokojni.
Bagienka pisze:felis pisze:horacy 7 pisze:Dziewczyny na 99% w weekend będę miała transport dla kotów ze Szczytna do Warszawy może Renfer i Meksykanka zgodziliby się zabrać i wasze jeżeli by Wam pasowało?W razie co napiszcie do Meksykanki lub tutaj to spytam.
Dziewczyny, ja akurat teraz w niedzielę będę z rodzinką koło Kozienic![]()
Nie będę miała jak do Wa-wy dojechać tego dnia, dużo km do nadrobienia, no i z dziećmi będziemy. Do Radomia jakby się udało chłopaków dowieźć, to tam damy radę być w niedzielę wieczorem
![]()
Kurcze, jest jeszcze ten Przemek, który z Wa-wy akurat w niedzielę ma wracać. Oby kontakt z Nim złapać.
Moja połówkaobiecała, że w poniedziałek, 7-mego z samego rana po chłopaków może jechać do Wawy
Jakby na nockę się załapali w stolicy byłoby super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości