Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 9:04 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Cześć Druciku :)
MPiczki Cię pozdrawiają :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 03, 2011 9:48 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Pozdrowienia dla Kajtka Drucika z Boguszowic :)
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt lis 04, 2011 21:25 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Wygłaskałam go dzisiaj od was wszystkich :)
Mruczał przeslicznie :D

Cały czas obserwuję ta przednią łapkę. Trochę kuleje jak chodzi ale łapkę stawia poprawnie. Może go te pozdzierane pazurki bolą. Przynajmniej tak to wygląda, bo rano prawie nie kuleje a wieczorem już wyraźnie widać że kuleje.
Spróbuję jutro nakręcić jakis filmik :D :kotek:

A tutaj mam kilka zdjęć
Kocurek bawi się przy kocim drzewku
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Rudasek to Fifi kocurek moich rodziców, a bura kotka to moja Sakura :)
Obrazek

Kajtek bawi się ogonem Fifiego
Obrazek

A tutaj odpoczywa zmęczony po zabawie :D
Obrazek

Kajtek z moją kotką Barką :) Czyż nie wyglądają jak matka z synkem? :kotek:
Obrazek

Link do albumu ze zdjęciami: https://picasaweb.google.com/113037843885797684203/Drucik#
ObrazekObrazekObrazek

Calanthe

Od: Pt paź 14, 2011 15:30

Post » Pt lis 04, 2011 21:40 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Bawcie się z nim dużo wędkami, zabawkami które musi chwytać łapkami - na jednym z wcześniejszych filmików taką zieloną fajnie się bawi, wtedy też ćwiczy tą łapkę, chwyt, mięśnie - taka forma rehabilitacji.
Śliczny jest :1luvu:
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt lis 04, 2011 21:43 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Teraz tu dopiero dotarłam tropem calanthe.

Buziaczki dla Barki :1luvu: Widzę że nawet imię bez zmian :mrgreen:
Jakiż ten świat mały :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 21:46 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Calanthe pisze:Kajtek z moją kotką Barką :) Czyż nie wyglądają jak matka z synkem? :kotek:
Obrazek
[/url][/b][/color]

Gdybym nie była tego pewna że Barka jest ciachnięta to bym zwątpiła :mrgreen:
Ale Drucik jest przepiękny :love: :love: :love:
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 21:50 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

MIKUŚ pisze:Teraz tu dopiero dotarłam tropem calanthe.

Buziaczki dla Barki :1luvu: Widzę że nawet imię bez zmian :mrgreen:
Jakiż ten świat mały :wink:

Imię Barce zostawiłam bo już na nie reagowała a po za tym spodobało mi się :D
ObrazekObrazekObrazek

Calanthe

Post » Pt lis 04, 2011 21:54 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

bluerat pisze:Bawcie się z nim dużo wędkami, zabawkami które musi chwytać łapkami - na jednym z wcześniejszych filmików taką zieloną fajnie się bawi, wtedy też ćwiczy tą łapkę, chwyt, mięśnie - taka forma rehabilitacji.
Śliczny jest :1luvu:

Bawimy sie z nim wędkami, a ostatnio nawet zainteresował się laserkiem którym bawiłam sie z moją kotką. Trochę sobie pobiegał za czerwonym punkcikiem :D

Słodziak z niego niesamowity. A jak mu już zarośnie futerkiem to miejsce po amputacji to już będzie z niego prawdziwy przystojniaczek.
ObrazekObrazekObrazek

Calanthe

Post » Pt lis 04, 2011 21:59 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Nie zdążyłam przeczytać jeszcze całego wątku.
Więc zapytam się od razu :lol:

Czy Drucik jest do adopcji??
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 22:19 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

MIKUŚ pisze:Nie zdążyłam przeczytać jeszcze całego wątku.
Więc zapytam się od razu :lol:

Czy Drucik jest do adopcji??

Przyznam się że taki był począkowy plan. Zaopiekować się, wyleczyć i trochę odchować a potem znaleźć mu jakiś fajny domek.
Ale mówiąc szczerze od pierwszej chwili zakochałam się w kociaku.
Podstępnie pojechałam z moimi kotami i Drucikiem do moich rodziców, którzy mieszkają jakieś 7 km ode mnie w domku położonym w spokojnej okolicy. Że niby skoro mama jest jeszcze na chorobowym to bedzie się miał kto kotkiem opiekować, zaraz po amputacji jak ja będę w pracy. :twisted:
No i skończyło się na tym że mama przechrzciła go na Kajtka. Tak podejrzewam że rodzice już go nie oddadzą :D :D
Koty rodziców już zaakceptowały Kajtka (zresztą widać na zdjęciach), a mały juz nawet nie prycha na psa rodziców (który poniewaz został wychowany z kotami chyba myśli że sam jest kotem :D )
ObrazekObrazekObrazek

Calanthe

Post » Pt lis 04, 2011 22:24 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Drucik trafił do "swojego" domku. Yupiiii :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt lis 04, 2011 22:27 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Czyli zostaje w rodzinie. Gratulacje :kotek:

Gdybyśmy mogli w jakiś sposób pomóc to walcie śmiało :wink: Mizianki dla Barki :kotek:
MIKUŚ

Post » Pt lis 04, 2011 22:32 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Wygląda na to ze najgorsze za nami.
Mały już spokojnie radzi sobie na 3 łapkach a tą przednią łapkę stawia już dobrze.

Wymiziam Barkę
ObrazekObrazekObrazek

Calanthe

Post » Pt lis 04, 2011 23:24 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Dobre wieści dobrze jest czytać :D.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lis 04, 2011 23:46 Re: Drucik amputacja uda + porażona łapka szuka sponsorów leczen

Oby więcej takich info do Nas trafiało :kotek:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]