Moderator: Estraven
MaryLux pisze:kokocha pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:A my nie lubimy: deszczu, śniegu, mgły, zimna i wszystkiego, co grozi kotom.
Fasolka
A co lubicie? Bo my - jedzonko
I + K
A my lubimy spaaaać
W i A
My też...
I + K
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:kotunie moje sliczne, wy wiecie o konkursie na kocia miss miau i kociego mistera miau?
Moze byscie sie zglosily?
Nie, bo jesteśmy tak śliczne, że żadna inna kicia nie miałaby szans...
eeeeeee.... a ja mysle, ze kazda kicia ma takie same szanse
ale Mysia kandydujeW takim razie bedziecie ze mna glosowac na Mysie?
![]()

juana pisze:Cześć Inko i QQ![]()
![]()
Dzisiaj Duża dostała taką paczkę i jak wyciągnęła taki psikacz i psiknęła nim na drapak ... to on tak pachnił![]()
![]()
![]()
![]()
Ryszard![]()
kussad pisze:Inusiu syn przedwczoraj żartował na temat czarnych kotków - jeden mu przebiegł przez drogę gdy szedł na zajęcia na uczelni i dosłownie na każdym przedmiocie stał przy tablicy
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inusinko ukochana i Kuleczko! Nasza Duża jest chora na ucho, przez to nie słyszy zbyt dobrze, za to my korzystamy z okazji i buszujemy po szafkach ile wlezie!
Ł i M
Biedna Duża, pewnie ją to ucho okropnie boli, mówi Duża.
Duża mówi, że nic ją w życiu tak nie bolało... Nawet jak Mniejsi się rodzili to było lepiej![]()
Jak długo leczy się zapalenie ucha?
MalgWroclaw pisze:Lubię: spać, jeść pyszności, być w cieple i czasem się przytulić do dużej.
Fasolka
Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:kotunie moje sliczne, wy wiecie o konkursie na kocia miss miau i kociego mistera miau?
Moze byscie sie zglosily?
Nie, bo jesteśmy tak śliczne, że żadna inna kicia nie miałaby szans...
eeeeeee.... a ja mysle, ze kazda kicia ma takie same szanse
ale Mysia kandydujeW takim razie bedziecie ze mna glosowac na Mysie?
![]()
Łoj![]()
![]()
![]()
WITAMY

tosiula pisze:cześć czarnuszko

Bazyliszkowa pisze:Niestety dziś znów wstrętna mgła i prawie niczego nie widać za oknem. Czy możemy znów prosić trochę wiatru?
Klakier i Bajka
MalgWroclaw pisze:U nas rano wiało okropnie
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 17 gości