Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2011 13:43 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Mam prośbę do Basi i osób, które zajmowały się ogłoszeniami dla Szczytna - w tym też tymczasów u horacy .
Proszę wytypować kota -myślę,że oprócz tej trikolorki, która jest na dt ...bo jest bezpieczna..chyba ,że zdecydujecie inaczej ..do ogłoszenia -lub ogłoszeń (bo myślę że CatAngel bez problemu podzieli pakiet na 2-3 koty ).
Później przedstawię więcej szczegółów -bo szykuje się niespodzianka. :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro lis 02, 2011 14:23 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

becia_73 pisze:Mam prośbę do Basi i osób, które zajmowały się ogłoszeniami dla Szczytna - w tym też tymczasów u horacy .
Proszę wytypować kota -myślę,że oprócz tej trikolorki, która jest na dt ...bo jest bezpieczna..chyba ,że zdecydujecie inaczej ..do ogłoszenia -lub ogłoszeń (bo myślę że CatAngel bez problemu podzieli pakiet na 2-3 koty ).

proponuje pakiety na "chodliwe" portale by kazdy miał na tym samym.Większe szanse na dom.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 02, 2011 14:39 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

ASK@ pisze:
becia_73 pisze:Mam prośbę do Basi i osób, które zajmowały się ogłoszeniami dla Szczytna - w tym też tymczasów u horacy .

proponuje pakiety na "chodliwe" portale by kazdy miał na tym samym.Większe szanse na dom.

to już Catangel jakoś podzieli :wink: tylko trzeba materiały zebrać i fotki..
edit:Jest propozycja aby to były trzy koty i bedą "wrzucone " na najważniejszych portalach..
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro lis 02, 2011 17:34 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

becia_73 pisze:
ASK@ pisze:

to już Catangel jakoś podzieli :wink: tylko trzeba materiały zebrać i fotki..
edit:Jest propozycja aby to były trzy koty i bedą "wrzucone " na najważniejszych portalach..

Ojej, no to cudna wiadomość :1luvu: Każde ogłoszenie to ogromna szansa.
Basiu, może z racji, że jesteś na miejscu i widziałaś je w schronisku, wskażesz, które 3 mają być ogłaszane.

Ja tylko chciałam dać znać, że nie będzie mnie od jutra wieczora, aż do 11 listopada. Jeżeli mam przekazać jakieś zdjęcia, to Basiu prośba jak wyżej o info czyje, bo muszę to zrobić wtedy jeszcze dziś lub jutro do południa.
po_prostu_kaska

Post » Śro lis 02, 2011 20:34 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Myślę ,że trzem młodym kociczkom z nr.121,123 i 125 bo one nie miały w ogóle głoszeń.Maluszki białe ogłosimy jak będą pozbawione grzyba i zaszczepione.Na wizytę pojedziemy w przyszłym tygodniu.Beciu dziękuję bardzo.Wkrótce będę mogła zabrać jeszcze jedną koteczkę ze schroniska do dt ,Pani Asia która dała DT dla tri z przychodni zdecydowała się dać DT jeszcze jednej kotce ze schroniska pingwince tylko po szczepieniu tri. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lis 02, 2011 20:40 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Basiu, czy Tobie lepiej pasuje sobota czy niedziela?
Bo musimy odpowiednio poukładac harmonogram...

Rozumiem, że już wytypowane koteczki do DT w Warszawie i Olsztynie?

Oby się udało :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lis 02, 2011 20:45 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

meksykanka pisze:Basiu, czy Tobie lepiej pasuje sobota czy niedziela?
Bo musimy odpowiednio poukładac harmonogram...

Rozumiem, że już wytypowane koteczki do DT w Warszawie i Olsztynie?

Oby się udało :ok:

Zosiu z grubsza jest mi obojętne kiedy ,chociaż bardziej niedziela będzie pewniejsze ,że kota zabiorę bo w sobotę nie ma kierowniczki.Spróbuję je zabrać już w piątek.

horacy 7

Post » Czw lis 03, 2011 5:39 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Oby się poukładało.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lis 03, 2011 8:30 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Próbuję ogarniać jutro jadę do schroniska by coś wyciągnąć.

horacy 7

Post » Czw lis 03, 2011 12:31 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

Trzymajcie kciuki by wszystko się udało ,zgrało itp.Mam nadzieję,że część z tych kotów dostanie szansę na życie.Tak bardzo chcę by im się udało. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw lis 03, 2011 13:26 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7917755605
Aby rozruszać grupę Szczytna na FB ...wydarzenie działkowców :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw lis 03, 2011 13:26 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:Trzymajcie kciuki by wszystko się udało ,zgrało itp.Mam nadzieję,że część z tych kotów dostanie szansę na życie.Tak bardzo chcę by im się udało. :ok: :ok: :ok:

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lis 03, 2011 13:40 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

:1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Czw lis 03, 2011 16:42 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

:ok: :ok: :ok: a jak tam działkowicze?

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Czw lis 03, 2011 17:17 Re: Szczytno 5 - walczymy. Potrzebne DT, znów maluchy w schronie

horacy 7 pisze:Trzymajcie kciuki by wszystko się udało ,zgrało itp.Mam nadzieję,że część z tych kotów dostanie szansę na życie.Tak bardzo chcę by im się udało. :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rozumiem, ze to koty do innych niż Twoj dt?
Czy mam szykować akcję "surowica"?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]