PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2011 19:35 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Miałam na myśli razem z Wiktorem :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 02, 2011 19:36 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

kamari pisze:Miałam na myśli razem z Wiktorem :ok:

Mogę to skomentować?
najszczesliwsza

Post » Śro lis 02, 2011 19:37 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

najszczesliwsza pisze:

Mogę to skomentować?

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lis 02, 2011 19:38 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Marysiu, on sie nie bardzo nadaje na podróż w drugi koniec miasta do weta, a na dłuższe wyprawy to juz kompletnie...słabiutki bardzo jest :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 02, 2011 19:39 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

No to zamilknę...

;)

Małgosia PW piszę, bo już nie wiem co robić..
najszczesliwsza

Post » Śro lis 02, 2011 19:39 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:

Marysiu, on sie nie bardzo nadaje na podróż w drugi koniec miasta do weta, a na dłuższe wyprawy to juz kompletnie...słabiutki bardzo jest :( .

Biedny Wiktor :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lis 02, 2011 19:42 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

kamari pisze:
vip0 pisze:

Kamari Wiktor jest w poważnym stanie, kreatynina prawie 12 to jest bardzo dużo, jak Heniu był u ciebie, to miał jakoś 3,5 chyba. Albo 4,5. To trochę wyobraźni użyj...
najszczesliwsza

Post » Śro lis 02, 2011 19:55 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

Kamari Wiktor jest w poważnym stanie, kreatynina prawie 12 to jest bardzo dużo, jak Heniu był u ciebie, to miał jakoś 3,5 chyba. Albo 4,5. To trochę wyobraźni użyj...

Masz rację :oops: z moją wyobraźnią nie jest dobrze :( Wyobraziłam sobie, że Małgosia trochę odpocznie, a Wiktora zobaczy mój wet. Wiktorowi trzeba ratować życie, już gorzej być nie może, bo ma właśnie takie wyniki. Właściwie może, ale tego wariantu nie biorę pod uwagę.
Nie wiem, po prostu się zastanawiam, co można zrobić, poza jojczeniem i pisaniem "biedny Wiktor". Ale pewnie za dużo myślę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lis 02, 2011 19:57 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

Masz rację :oops: z moją wyobraźnią nie jest dobrze :( Wyobraziłam sobie, że Małgosia trochę odpocznie, a Wiktora zobaczy mój wet. Wiktorowi trzeba ratować życie, już gorzej być nie może, bo ma właśnie takie wyniki. Właściwie może, ale tego wariantu nie biorę pod uwagę.
Nie wiem, po prostu się zastanawiam, co można zrobić, poza jojczeniem i pisaniem "biedny Wiktor". Ale pewnie za dużo myślę :mrgreen:

Na razie Małgosia robi wszystko co jest niezbędne i możliwe do zrobienia.
W piątek będzie biochemia i się wyjaśni w którą stronę to to idzie.
najszczesliwsza

Post » Śro lis 02, 2011 19:58 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Marysiu, w piątek mam powtórkę wyników, tym razem z morfologią...i bardzo na to czekam...z wielką nadzieją.
Tak, z nadzieją, nie mogę jej stracić ani grama, bo sie załamię totalnie już teraz...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 02, 2011 19:59 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Marysiu, w piątek mam powtórkę wyników, tym razem z morfologią...i bardzo na to czekam...z wielką nadzieją.
Tak, z nadzieją, nie mogę jej stracić ani grama, bo sie załamię totalnie już teraz...

To załamiemy się razem i nas razem zamkną, co Ty na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Śro lis 02, 2011 20:01 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Marysiu, w piątek mam powtórkę wyników, tym razem z morfologią...i bardzo na to czekam...z wielką nadzieją.

To załamiemy się razem i nas razem zamkną, co Ty na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja czekam z załamką do piątku, żyję teraz tylko dla Wiktora...ale potem, czemu nie? :mrgreen:

vip

Post » Śro lis 02, 2011 20:24 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Najszczęśliwsza, nie jesteś jedyną osobą, ktora chce dobrze dla Gosi i Wiktora, i pozostałych futrzaków.
Czemu ośmieszasz wszelkie pomysły i próby pomocy? :?
To trochę przykre.

Sama pisałaś, że gdybyś mogła, to kota w stanie tragicznym wiozłabyś do Łodzi, a Łódź nie tak znowu daleko od Siedlec.

Wszyscy się martwimy o Gosię i jej koty (no, córki i Michasię też :mrgreen: ) więc mam tylko drobną prośbę, spróbuj być bardziej empatyczna i niech Twoje prywatne animozje nie wpływają na to, że ludziom leży na sercu los Gosi i chcą pomóc, wymyślając, co tylko się da.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Śro lis 02, 2011 20:33 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

rapsodia82 pisze:Najszczęśliwsza, nie jesteś jedyną osobą, ktora chce dobrze dla Gosi i Wiktora, i pozostałych futrzaków.
Czemu ośmieszasz wszelkie pomysły i próby pomocy? :?
To trochę przykre.

Sama pisałaś, że gdybyś mogła, to kota w stanie tragicznym wiozłabyś do Łodzi, a Łódź nie tak znowu daleko od Siedlec.

Wszyscy się martwimy o Gosię i jej koty (no, córki i Michasię też :mrgreen: ) więc mam tylko drobną prośbę, spróbuj być bardziej empatyczna i niech Twoje prywatne animozje nie wpływają na to, że ludziom leży na sercu los Gosi i chcą pomóc, wymyślając, co tylko się da.

Ale jaką pomoc?
Kot jest zaopiekowany tak, jak zostałby zaopiekowany w Łodzi (skoro o tym miejscu wspominasz)

Dializy by mu pomogły.
najszczesliwsza

Post » Śro lis 02, 2011 20:37 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Z innej beczki nieco... od kiedy jest okres ochronny, w sensie, że nie robią eksmisji...?
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]