Emi odeszła[*]8.12.2011r. to już 2 miesiące bez Emi :(:(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 01, 2011 14:36 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Emi ma tak slodki pyszczek.... :1luvu: ze nic tylko zacalowac slodzinke kochana :1luvu:
i te ogromne oczeta :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 02, 2011 12:51 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:
smarti pisze:
Amika6 pisze:
MARGO pisze:a może jakiś "majster klepka" zrobiłby?

Pieski wózek Sabiny

tak mi przeszło do głowy że jak ktoś ma znajomego hydraulika to by ze zgrzewanych rurek pcv mógł zrobić.

i pianki też są hydrauliczne..

jakoś się nie mogłam doliczyć-jaki wychodzi koszt takiego wózka?

Było by super, tylko skąd kogoś takiego znaleźć bo ja nie znam nikogo :roll:
MARGO

MARGO

Od: Pt lip 23, 2004 19:39

Post » Śro lis 02, 2011 13:45 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

może zmienić tytuł wątku aby wiadomo było że "złota rączka" poszukiwana :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 02, 2011 14:36 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

smarti pisze:może zmienić tytuł wątku aby wiadomo było że "złota rączka" poszukiwana :D

Już zmieniam :)

A w piątek do weta jedzmy z Emi bo nadal nie sika sama i muszę ja wyciskać :cry:

Bardzo proszę o wsparcie , dług rośnie u weta coraz bardziej :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 02, 2011 15:34 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Emi, slodka Emi... :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lis 02, 2011 18:46 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Emi,Kochanie :1luvu: :1luvu: Cioteczka z Misią ma pewien plan wiesz?ale na razie ciiiiii

WITAMY

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 02, 2011 19:02 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Wreszcie docieram do kochanej małej Emi ,Justyś jak ją złapiesz :mrgreen: to wycałuj od cioci Ani,tylko proszę powiedz że to są buziaki ode mnie :D
Anna Kubica

Post » Śro lis 02, 2011 19:12 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Myszolandia pisze:Emi,Kochanie :1luvu: :1luvu: Cioteczka z Misią ma pewien plan wiesz?ale na razie ciiiiii

WITAMY

Obrazek

A Emi pyta jaki :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 02, 2011 19:14 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Anna Kubica pisze:Wreszcie docieram do kochanej małej Emi ,Justyś jak ją złapiesz :mrgreen: to wycałuj od cioci Ani,tylko proszę powiedz że to są buziaki ode mnie :D

OK :lol: , ale Emi mi powiedziała że to nie wystarczy i ciocia Ania musi osobiście , więc ciociu Aniu nie masz wyjścia :mrgreen: czeka
cie droga do tyskich mrusi :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 02, 2011 20:27 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

malenka mozna by glaskac i glaskac bez konca :1luvu: :1luvu: :1luvu: ma tak mieciutka, delikatna siersc a mruczy przy tym tak cudownie, ze mozna sie rozplynac :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lis 02, 2011 20:57 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Justa&Zwierzaki pisze:
Myszolandia pisze:Emi,Kochanie :1luvu: :1luvu: Cioteczka z Misią ma pewien plan wiesz?ale na razie ciiiiii

WITAMY

Obrazek

na razie nic nie mówimy,okaże sie za tydzień z kawałkiem czy wypali,czy wypali ,czy nie napiszemy cóż to
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 02, 2011 21:46 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Myszolandia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

WITAMY

Obrazek

na razie nic nie mówimy,okaże sie za tydzień z kawałkiem czy wypali,czy wypali ,czy nie napiszemy cóż to

No to teraz Emi będzie z niecierpliwością przebierać łapkami :roll:
Anna Kubica

Post » Śro lis 02, 2011 21:49 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Myszolandia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

WITAMY

Obrazek

moze zamierzasz odwiedzic te dzielna kruszynke? :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lis 02, 2011 22:09 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

Justa&Zwierzaki pisze:
Anna Kubica pisze:Wreszcie docieram do kochanej małej Emi ,Justyś jak ją złapiesz :mrgreen: to wycałuj od cioci Ani,tylko proszę powiedz że to są buziaki ode mnie :D

OK :lol: , ale Emi mi powiedziała że to nie wystarczy i ciocia Ania musi osobiście , więc ciociu Aniu nie masz wyjścia :mrgreen: czeka
cie droga do tyskich mrusi :lol: :lol: :lol:

Oczywiście że przyjadę :D wycałuję Emi ,wycałuję Mrusie i poważnie porozmawiam z Mikim :evil: doszły mnie słuchy że miał kolejne dwie miłości 8O Koci casanova :evil:
Anna Kubica

Post » Śro lis 02, 2011 22:22 Re: 5mies Emi po wypadku potrzebuje wózek,szukamy złotej rączki

szkoda nerwow na tego lowelasa, ten typ tak ma i sie nie zmieni, bo ne zamierza. Za to Emi... owszem, bardzo lubi ludzi, lubi sie bawic z nimi, ale calym sercem kocha tylko Juste :1luvu: jak ona patrzy na nia :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]