A Dzidzię to mi każe ciągle odchudzaćMariaD pisze: To jeszcze koci podrostek i ma czas na rozwój.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A Dzidzię to mi każe ciągle odchudzaćMariaD pisze: To jeszcze koci podrostek i ma czas na rozwój.
ewkaa pisze:A Dzidzię to mi każe ciągle odchudzaćMariaD pisze: To jeszcze koci podrostek i ma czas na rozwój.
MariaD pisze:ewkaa pisze:A Dzidzię to mi każe ciągle odchudzaćMariaD pisze: To jeszcze koci podrostek i ma czas na rozwój.
Jakby Gia chciała brylować na wystawach to też odchudzenie byłoby wskazane.
anulka111 pisze:GIA nie jest gruba,ale wyglada jak kocur dorodny
anulka111 pisze:A potem ewkaa sie dziwi czego sedzina szukala na brzuchu koteckzi Gamisi- u Gia ja tez bym szukala jajek-8kgmalenstwo nonono
ewkaa pisze:anulka111 pisze:A potem ewkaa sie dziwi czego sedzina szukala na brzuchu koteckzi Gamisi- u Gia ja tez bym szukala jajek-8kgmalenstwo nonono
U Gia tak, ale Gamina jest szlkretką
ewkaa pisze:anulka111 pisze:A potem ewkaa sie dziwi czego sedzina szukala na brzuchu koteczki Gamisi- u Gia ja tez bym szukala jajek-8kgmalenstwo nonono
anulka111 pisze:ewkaa pisze:anulka111 pisze:A potem ewkaa sie dziwi czego sedzina szukala na brzuchu koteckzi Gamisi- u Gia ja tez bym szukala jajek-8kgmalenstwo nonono
Kiepsko widac ten szylkret
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko i 28 gości