Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:A my nie lubimy: deszczu, śniegu, mgły, zimna i wszystkiego, co grozi kotom.
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:A my nie lubimy: deszczu, śniegu, mgły, zimna i wszystkiego, co grozi kotom.
Fasolka
A co lubicie? Bo my - jedzonko
I + K
kokocha pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:A my nie lubimy: deszczu, śniegu, mgły, zimna i wszystkiego, co grozi kotom.
Fasolka
A co lubicie? Bo my - jedzonko
I + K
A my lubimy spaaaać
W i A

jozefina1970 pisze:Mruśka spać lubi. Ja nie za bardzo
Puszka
Kociara82 pisze:kotunie moje sliczne, wy wiecie o konkursie na kocia miss miau i kociego mistera miau?
Moze byscie sie zglosily?
maciejowa pisze:Cześć Inusinko ukochana i Kuleczko! Nasza Duża jest chora na ucho, przez to nie słyszy zbyt dobrze, za to my korzystamy z okazji i buszujemy po szafkach ile wlezie!
Ł i M
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:kotunie moje sliczne, wy wiecie o konkursie na kocia miss miau i kociego mistera miau?
Moze byscie sie zglosily?
Nie, bo jesteśmy tak śliczne, że żadna inna kicia nie miałaby szans...

MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inusinko ukochana i Kuleczko! Nasza Duża jest chora na ucho, przez to nie słyszy zbyt dobrze, za to my korzystamy z okazji i buszujemy po szafkach ile wlezie!
Ł i M
Biedna Duża, pewnie ją to ucho okropnie boli, mówi Duża.

maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inusinko ukochana i Kuleczko! Nasza Duża jest chora na ucho, przez to nie słyszy zbyt dobrze, za to my korzystamy z okazji i buszujemy po szafkach ile wlezie!
Ł i M
Biedna Duża, pewnie ją to ucho okropnie boli, mówi Duża.
Duża mówi, że nic ją w życiu tak nie bolało... Nawet jak Mniejsi się rodzili to było lepiej![]()
Jak długo leczy się zapalenie ucha?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości