Aniu to ty masz tam fabrykę tych kociąt

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgska pisze:A do mnie napływają wciąż kolejne maile
andorka pisze:mgska pisze:A do mnie napływają wciąż kolejne maile
Marta, może linkuj zainteresowanym nasze aukcje na Allegro, tam jest przegląd kociastych, a może akurat się któremuś uda?
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=12300839&p=1
No i watek z kotami p. Franciszki?
Wiem, że co niebieski i to taki cudny, to niebieski, ale może jednak komuś serce drgnie?
joluka pisze:Dziewczyny - dopiero zajrzałam... Siedzę w domu, mam zapalenie oskrzeli, i próbuję się zalogować do miau na moim domowym necie...![]()
Jak dobrze, że Diego już w domu!!!
Halbinko![]()
![]()
![]()
! Ty wiesz! sorry, że tak sobie pozwoliłam Cię wykorzystać...
halbina pisze: Jak widać, ostatnio wszystkie biedy, którym proponuję dt, natychmiast trafiają do ds lub dt na miejscuchoć w ciągu miesiąca proponowałam już kilku, to jakoś za każdym razem tak się to kończy...
CoolCaty pisze:Ogromna prośba o natychmiastowy DT dla maleństwa z kocim katarem. Bobasek ma 4 tygodnie, umie się sam najeść, choć się cały brudzi. Wrzeszczy wniebogłosy, bo potrzebuje utulenia, wygrzania i mega opieki. Prawe oczko ma do usunięcia jak trochę się wzmocni i podleczy. DT w jego przypadku, to sprawa natychmiastowa - sprawa życia lub śmierci:
mgska pisze:Przypomnę o Krówce. dziś ją poznałam, jest boska i ma dużo energii, obgryzała mi palce...
CoolCaty pisze:Ogromna prośba o natychmiastowy DT dla maleństwa z kocim katarem. Bobasek ma 4 tygodnie, umie się sam najeść, choć się cały brudzi. Wrzeszczy wniebogłosy, bo potrzebuje utulenia, wygrzania i mega opieki. Prawe oczko ma do usunięcia jak trochę się wzmocni i podleczy. DT w jego przypadku, to sprawa natychmiastowa - sprawa życia lub śmierci:
Kamisola pisze:mgska pisze:Przypomnę o Krówce. dziś ją poznałam, jest boska i ma dużo energii, obgryzała mi palce...
Mgska dzisiaj będę dzwoniła do CC w sprawie kotuni.
Kamisola pisze:mgska pisze:Przypomnę o Krówce. dziś ją poznałam, jest boska i ma dużo energii, obgryzała mi palce...
Mgska dzisiaj będę dzwoniła do CC w sprawie kotuni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 100 gości