Moderator: Estraven
rapsodia82 pisze:Gosiu, może jakaś biżuteria zrobiona Ci została, żebyś bazarek wystawiła dla Wiktora?
Będziem ogłaszać wszem i wobec... Nawet jak trochę wyższe ceny dasz, to zawsze dodatkowy grosz...
Erin pisze:Meldują się MPiczki
vip0 pisze:Erin pisze:Meldują się MPiczki
Witamy MPusie doczłapane!
vip0 pisze:rapsodia82 pisze:Gosiu, może jakaś biżuteria zrobiona Ci została, żebyś bazarek wystawiła dla Wiktora?
Będziem ogłaszać wszem i wobec... Nawet jak trochę wyższe ceny dasz, to zawsze dodatkowy grosz...
Została, Reniu, pewnie,że tak.
Wszystkie moje bazarki są do " kupienia ", nawet jak coś jest sprzedane to i tak mogę zrobić takie samo.
Miałam wznowić bazarek ostatni i dodać nowe rzeczy, ale jakoś nie mam głowy i czasu brak.
Ale do pracy muszę się wziąć, bo nie ma to tamto, nawet w nocy będę robić, byle tylko coś z tego było.
Ceny, Martusiu, to ja obniżyć muszę maksymalnie...może tym razem licytacja?
Erin pisze:A tak w ogóle, to Wy chyba jeszcze daleko w drodze, bo coś Was dawno u nas nie było
rapsodia82 pisze:vip0 pisze:rapsodia82 pisze:Gosiu, może jakaś biżuteria zrobiona Ci została, żebyś bazarek wystawiła dla Wiktora?
Została, Reniu, pewnie,że tak.
Wszystkie moje bazarki są do " kupienia ", nawet jak coś jest sprzedane to i tak mogę zrobić takie samo.
Miałam wznowić bazarek ostatni i dodać nowe rzeczy, ale jakoś nie mam głowy i czasu brak.
Ale do pracy muszę się wziąć, bo nie ma to tamto, nawet w nocy będę robić, byle tylko coś z tego było.
Ceny, Martusiu, to ja obniżyć muszę maksymalnie...może tym razem licytacja?
Gosik, nie obniżaj, bo nawet na swoje nie wyjdziesz, a na pewno znajdą się chętni, zaczniemy ogłaszać wszem i wobec, w końcu święta niedługo, to może już na prezenty ludzie zaczną kupować
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna, Lifter, MB&Ofelia i 176 gości