PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2011 8:45 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

O matko.. Znowu cos :roll: Klątwa jakaś czy co????

Jestem i trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro lis 02, 2011 8:53 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

justyna p pisze:O matko.. Znowu cos :roll: Klątwa jakaś czy co????

Jestem i trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

Nie wiem, Justyś...
Cholera, za co?
Ktoś tam na górze chce mnie złamać?
Okej, w porządku, już mu się prawie udało, boję się rano wstać...
Gdyby nie Wy...jezu, gdyby nie Wy...sama z tym wszystkim już dawno nie dałabym rady.
Sprawiacie, że JA jeszcze jestem...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 02, 2011 8:55 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

My będziemy z Tobą. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lis 02, 2011 9:04 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Dziękuję...bardzo dziękuję.
Wiecie, te kciuki to naprawdę maja jakąś magiczną moc, możecie się śmiać, ale nawet jak coś się dzieje, to takie wystawione piąchy sprawiają, że człowiek wiarę odzyskuje.
Podobno siła autosugestii jest ogromna.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 02, 2011 9:04 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Szkoda tylko, że jesteśmy rozsiani po całej Polsce i możemy byc tylko wirtualnie, z daleka.. Wsparcie osobiste to jednak wsparcie osobiste. I pomóc można skuteczniej..
Ostatnio edytowano Śro lis 02, 2011 9:07 przez justyna p, łącznie edytowano 1 raz

justyna p

Post » Śro lis 02, 2011 9:06 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

justyna p pisze:Szkoda tylko, że jesteśmy rozsiani o całej Polsce i możemy byc tylko wirtualnie, z daleka..

Ale ja WIEM, że jesteście, nawet daleko...i to jest dla mnie bardzo ważne.

vip

Post » Śro lis 02, 2011 9:08 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:
justyna p pisze:Szkoda tylko, że jesteśmy rozsiani o całej Polsce i możemy byc tylko wirtualnie, z daleka..

No to przytulam :D (brakuje ikonki-przytulki, prawda?)

justyna p

Post » Śro lis 02, 2011 9:11 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

justyna p pisze:
vip0 pisze:

Oj tak, czasem trochę brakuje...
No co, to ja się zbieram...u Punia to pewnie ząbek, teraz i tak chwilowo priorytetem jest Wiktor.
Ale na zimne podmucham, doświadczenia ostatnimi czasy mam złe.

vip

Post » Śro lis 02, 2011 9:14 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

O kurczę, znowu coś 8O
Małgosiu, przytulam serdecznie :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 02, 2011 9:15 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:
justyna p pisze:
vip0 pisze:

No co, to ja się zbieram...u Punia to pewnie ząbek, teraz i tak chwilowo priorytetem jest Wiktor.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
No ja to już chyba dalej być nie mogłam...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro lis 02, 2011 9:19 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

juana pisze:
vip0 pisze:
justyna p pisze:
vip0 pisze:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
No ja to już chyba dalej być nie mogłam...

Ale BYŁAŚ :1luvu: .

vip

Post » Śro lis 02, 2011 9:20 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Oszsz kurczę, przecież ja mu dałam śniadanie o 5 :( !
To do 11 muszę poczekać...

vip

Post » Śro lis 02, 2011 9:56 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Postanowiłem sie wypowiedzieć, co się tu wyprawia.
Duża dziwne rzeczy robi...to bardzo jest podejrzane. 8O
Bierze chudego rudego, i w łapce mu gmera, i potem ja patrzę, a chudy ma w łapce takie długie zakończone banieczką, i tam taka woda leci. Chudy tego nie lubi i się złości. Ale Duża nie krzyczy, tylko go głaska i gada do niego.
A potem jak mu już wyciągnie ten sznureczek z łapki, to tak siedzi i tak patrzy na chudego, i patrzy, i patrzy...i tak bardzo długo patrzy.
A wogóle to chudy jest taki marnocina, wciągnąłbym go nosem...postanowiłem, że nie będę na niego burczał wcale, choć on był nieuprzejmy dla mnie...jak przyszedłem, to chciałem zagadać, a on mi tylko powiedział: " Spadaj ! ", i tyle.
Tylko, że teraz to jakoś głupio mi burczeć...
A grubemu rudemu to gęba spuchła.
Dzisiaj widziałem. :D
Duża zaraz mu w tej gębie gmerała, ale on nie dał zobaczyć i mówił do Dużej bardzo brzydkie wyrazy. No nic kultury! :evil:
I potem Duża zaraz zaczęła to pudełko ściągać na dół...tam się koty wsadza i wynosi...zaraz poburczałem, bo ostatnio ja tam siedziałem, a to małe jest i niewygodne.
Ale Duża zawsze spowrotem swoje koty przynosi...a ta pani, co mnie do Dużej przywiozła, to mnie spowrotem nie zabrała. Już jej nie lubię wcale.
Małe Duże też nie są złe. Tylko mówią do mnie " malutki ". No dajecie wiarę? Ja, malutki !!! Bym się obraził, ale one mi dają dobre do jedzenia, to postanowiłem, że się nie będę obrażał.
Biało czarny, chyba Plamek, to wiecznie jakieś interesy załatwia na mieście. Trochę mnie jeszcze nie lubi, ale już nie syczy.
A jak wraca, to śpi, albo je. Pasożyt chyba jakiś, czy co.
Laska ma mnie w nosie. Wczoraj to mi jedzenie wyciągała z miski...bo ja mam teraz trochę inne niż oni. Chciała spróbować, to jej pozwoliłem, a ona zjadła, a potem na mnie naburczała. Już jej nie dam. :evil:
No i najgorsze to ta kupa włosów, co tak dziwnie śmierdzi. Hałaśliwa, biegająca...czasem to sie położy i sie gapi...a na końcu ma taki pędzel, co nim bardzo kiwa, jak na mnie patrzy. Ki diabeł? Pojęcia nie mam, o co takiemu chodzi, bo nie po naszemu gada. 8O
Dobra, to ja lecę, bo Duża wraca...
Aluś
. :kotek:

vip

Post » Śro lis 02, 2011 9:57 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

zaznaczam i nieustająco przesyłam pozytywne wibracje :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro lis 02, 2011 9:58 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Joanna KA pisze:zaznaczam i nieustająco przesyłam pozytywne wibracje :ok:

Bardzo dziekujemy za pozytywy wszelkie...bardzo nam sie przyda :1luvu: .

vip

[poprzednia][następna]