Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Dostaliśmy już potwierdzenie na Konin w ilości hurtowej, 3xLord 2xCarlos
ja uważam że interpretować można dowolnie, nie musi to być przeokrutnie poważne święto. Wszyscy kiedyś tam wylądujemy, więc można trochę wyluzować. Już pisałam u siebie chyba, że wspomnieć Tych Co JUŻ Odeszli można zawsze i gdziekolwiek. Ale oczywiście każdy ma wolną wolękiche_wilczyca pisze:Dla mnie ten czas to czas zadumy, wspominków, powagi...
rękawiczek? Nigdy nie widziałam, a jak ktoś zapomni i mu ręce marzną? Jak znalazłkiche_wilczyca pisze:hm, do sprzedawania żarcia, portfeli, baloników, rękawiczek
hmmm, qrde ja to zawsze opoźniona jestem. Teraz patrzę na Niuni, i widzę że ona im starsza tym jest piękniejsza... Muszę zobaczyć jak u niej certy wyglądają itd.kiche_wilczyca pisze:za dwa tygodnie, bodajże 13
najmysia pisze:rękawiczek? Nigdy nie widziałam, a jak ktoś zapomni i mu ręce marzną? Jak znalazłkiche_wilczyca pisze:hm, do sprzedawania żarcia, portfeli, baloników, rękawiczek![]()
Dla portfela wytłumaczenia jeszcze nie wymyśliłamDziś sprzedawali oscypki z grilla, miałam ochotę, ale mi kasy szkoda było.
najmysia pisze:hmmm, qrde ja to zawsze opoźniona jestem. Teraz patrzę na Niuni, i widzę że ona im starsza tym jest piękniejsza... Muszę zobaczyć jak u niej certy wyglądają itd.kiche_wilczyca pisze:za dwa tygodnie, bodajże 13
bo im się często jakoś hurtowo wysyła. Najgorzej że czasem zgłaszasz np 3 koty, dostajesz 5 potwierdzeń, z czego 4 na jednego kota, 1 na drugiego, a na trzeciego wcale. Mnie się tak raz przytrafiłoFiesta pisze:A dlaczego tak dużo?![]()
najmysia pisze:czyli na 1 dzień? na sobotę?
rapsodia82 pisze:"Zadópie", ale metro niedaleko, więc cieszę się, że bez problemów dojadę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 26 gości