że co proszę? Sprecyzuj Justyś bo nie wiem o co Ci biega.Roulett pisze:chyba koniecznie chcesz trafić na wiochę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
że co proszę? Sprecyzuj Justyś bo nie wiem o co Ci biega.Roulett pisze:chyba koniecznie chcesz trafić na wiochę
sory, nie wiem dlaczego tak zacytowało, juz poprawiłam ręcznierapsodia82 pisze:Nie ja to napisałam
ach, o ten portal Ci chodzi? Jakoś ja w tym widzę odwrotność wiochy. Interpretacja dowolnaRoulett pisze:www.wiocha.pl
całe szczęścieRoulett pisze:PS. Do mohera mi daleko jednak
a widzisz, a ja mam swoje i też mi z nimi dobrze. Tyle że ja nie oceniam innych, toleruję każde poglądy, zachowania, wygląd itd. jakie by nie były, o ile nie krzywdzą bezpośrednio innych. Mimo że mogą być zupełnie sprzeczne z moimi i wcale mi się nie podobać. Jasne że w rozmowie mogę się z kimś pogryźć, ale bardziej dla zgrywu niż na poważnie. I za chwil eo tym zapominam.Roulett pisze:Mam swoje zasady których się trzymam i jak na razie dobrze na tym wychodzę.
wolno, to Niunio, tatuś Twoich...Monika53 pisze:Najmysiu a ten rudy na ołtarzyku to Kto?
no i gicio, tylko dawanie komuś "dobrych rad" w stylu "wiocha" bym sobie darowała. Dobra, kończymy to, bo szkoda gadaniaRoulett pisze:Myślę, że chodzi nam o to samo tylko całkiem inne podejście do tego typu spraw mamy
Roulett pisze:Rapsodia - skoro masz ograniczenie dla znajomych to po co wrzucać w ogóle? Nie lepiej tą cząstkę prywatności zachować dla siebie, a nie ogłaszać światu tak prywatnych zdarzeń...
hi, hi, to coś nas łączyrapsodia82 pisze:mam swoje, (dość dziwne i niestety często wychodzi, że dość kontrowersyjne) poglądy
ja nic nie "powinnam" ja coś "mogę" jeżeli "chcę".Roulett pisze:parę innych osób wie, że walę prosto z mostu co myślę, więc powinnaś się do tego przyzwyczaić.
najmysia pisze:ja nic nie "powinnam" ja coś "mogę" jeżeli "chcę".Roulett pisze:parę innych osób wie, że walę prosto z mostu co myślę, więc powinnaś się do tego przyzwyczaić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, MB&Ofelia, zuza i 25 gości