Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 01, 2011 20:32 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

No mielismy robic fote i bibe, ale duza nam zaniemogla i musiala do szpitala jechac z malym ludziem co jest w brzuchu bo cos tam cos tam. wrocila, dala nam jesc i poszla lezec do lozka czyli foty pewnie bendom jutro. tesciu nam remonta zrobil w kanciapie.
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto lis 01, 2011 20:38 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

A tutaj bendzie mozna glosowac na nas i na Morfa i na Kefira
viewtopic.php?f=20&t=135121
Komandos

Mary_Poole

Post » Wto lis 01, 2011 21:07 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

ale Duża i to małe Duże ok?
trzymamy kciuki!!!!

Kiedy to młode podziewane jest?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 01, 2011 21:11 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

Duza ok. te nasze nowe mlode siem nie ruszalo za bardzo to jom podlonczyli pod jakies cos co bada co u niej. No i mlode siem wkurzylo na te wszystkie przytyki i zaczelo je skopywac z brzucha i juz ponoc jest jak bylo. tylko duza markotna bo ma brzuch tak jakby tam ze dwadziescia mlodych miala, szystko jom boli, jakies skurcze przepomwiadajonce siem jej zaczely i jom brzuch boli i pszeklina, ze musi do grudnia jakos przebjedowac. na dzis juz zmenczona jest.
Komandos

Mary_Poole

Post » Wto lis 01, 2011 21:12 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

dobsz... bo musi Wam ktoś na starość jeść dawać. Młode przydatne bendzie.
Uściskajta delikatnie Dużom.
K&M
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto lis 01, 2011 21:14 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

Delikatnie to ja jej mogje na brzucha skoczyc i jom dziabnonc. musimy jom pogonic zeby nasze zdjencia na mistera wstawila bo naciongneli my jusz drugom duzom zeby zasponsorowala.
Komandos

Mary_Poole

Post » Śro lis 02, 2011 8:13 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

oj Komandosku o ile rzeczy musisz zadbać głupolu mały :wink: przypomnij mi o głosowaniu :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro lis 02, 2011 10:44 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

pszypomne, pszypomne. a jak wygramy to se kupimy mleko, rybe i reszte damy Agn zeby sfojim mogla nakupowac mleka i ryby
Komandos

Mary_Poole

Post » Sob lis 05, 2011 17:07 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

a zdjęcia z kanciapy po remoncie to gdzie? :wink:

PearlRain

Post » Sob lis 05, 2011 20:09 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

Coby nie było,że obiecanki macanki a gupiemu stoi to przyjszłyśmy sie zaKOTwiczyć w woncie :wink: :piwa:
Na sam wpierw w przód to gratki dla Dużej z okazji grudniowego dokocenia :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 07, 2011 8:16 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

Też jesteśmy!
Witają się :Fionia persia z klatki w pseudo ,kocia pogrzybicza,wielki miziak i straszna jędza dla Amelii
Motto życiowe? Amelię bijem łapom!

Amelka też persia a raczej -"perskawa" biała kotka z lekkim ADHD, kupiona na Allegro za przysłowiową stówę ("mało łowna jest" usłyszałam od jej poprzedniego właściciela-dlatego ważyła 1,6 kg pewnie a teraz 3...).Bojowa ulicznica o wyglądzie sierotki Marysi!
Jednoosobowy fan-club naszego psa.
Motto Amelii:jamnik,jamnik,jamnik !!

Felix mój kot pierwowrodny,jedyny tutaj od kociaka,mix bri.
Jest rudy i neurotyczny.
Jak się pojawił nowy kot to Fel postanowił umrzeć.Prawie się udało, bo nie jadł.Karmię siłą od pół roku.
Został przeprowadzony do moich rodziców piętro wyżej.U nas na wystepach gościnnych.
Motto?a jak mnie nie kochacie to wezmnę i umrem!!

Melon Jamnik...
Król wszelkiego stworzenia.
Pies bezstresowy i bezkonfliktowy.
Jedyny stwór z rodowodem lepszym ,niż wszyscy razem wzięci domownicy ,dany za darmo przez hodowcę bo się nie sprzedał.
Waży 15 kg, nie jest BARDZO gruby ale wielki...
Motto zyciowe uwielbiam koty wonchać pod ogonem i paczeć co majom w kuwecie..!

No!
Więcej na razie się nie dokacamy,ale może kiedyś, jak się Amcia z Fiońcią przestana lać.
Choć od dwóch dni mamy rozejm.
Nawet pospały razem...chyba przez pomyłkę...

Pozdrawiamy wszystkich (zwłaszcza Hogatę!)
Kotkinsy

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lis 08, 2011 12:03 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Rioupening of kanciapa

pilnie potrzebujemy choćby małego wsparcia na transport dla kociaka z tego watku : viewtopic.php?f=1&t=134917
kiciek miałby szansę przyjechać do mnie już w sobotę

PearlRain

Post » Wto lis 08, 2011 12:10 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

Nie bendzie reoupeningu bo zimno w tej naszej kanciapie a od kiedy nam duza polozyla poduszki na parapecie tesz jest fajno. :ok:

U nas roznie. witamy nowych koleguf i koleszanki. spimy se wszyscy w duzym pokoju, troche biegamy, ja zem oberwal tapete w przedpokoju, Michal ostatnio osral pol lazienki, Hogata nas bije. Duza kupuje coraz wiencej rzeczuf dla malego ludzia i pranie robi. Ponoc jeszcze troche i maly ludz juz bendzie. Ja siem nie znam, wetem nie jestem, ale wydaje mnie siem, ze tam wiencej tych ludziuf, tak na oko ze 25. jakby kto reklef... retlek... kur.... jakby kto chcial to niech sie zglasza.

Ooooo i szukamy transportu dla jakiego Franka co nam w rodzine ma wlezc. I zabrac nasz spadek po Emirze.

Komandos spioncy na oknie

Mary_Poole

Post » Wto lis 08, 2011 12:19 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

do nas ma przyjechac jakiś Lełonek czy cós. Ale przejazdem, cokolwiek to jest. Znaczy na chwilę. I z nami do Wro jedzie. Ale nie do nas ino do swojego domu. O tu jest o nim:
viewtopic.php?f=1&t=134812&start=0

ale obczajcie w tym wątku tam jest KLON KEFIRA, co nie?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto lis 08, 2011 12:30 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Transport potrzebny!!!

no jezd jezd hehe. a calkiem ten Leon. a nie jaki wyplosz jak ten Franek co nam spadek podpierdzielil...
Komandos

Mary_Poole

[poprzednia][następna]