Kociara82 pisze:puszatek pisze:widzisz...Kitulinek, musimy zostać u naszych dużych![]()
Figusia
u mnie w domu tylko ja szanuje zwierzeta, reszta.... nie zostawilabym im zwierzaka pod opieka
to jesteś Wielka

Figusia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:puszatek pisze:widzisz...Kitulinek, musimy zostać u naszych dużych![]()
Figusia
u mnie w domu tylko ja szanuje zwierzeta, reszta.... nie zostawilabym im zwierzaka pod opieka
puszatek pisze:Kociara82 pisze:puszatek pisze:widzisz...Kitulinek, musimy zostać u naszych dużych![]()
Figusia
to jesteś Wielka...ciociu, co nie...Kitulinka
Figusia
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:MalgWroclaw pisze:No, trochę koffam dużą![]()
nad ranem, jak przychodzę się miziać.
Ale tak czy inaczej jestem rozsądną koteczką![]()
Fasolka
Przemyślałam to i u mnie rozsądek też bierze górę, zatem zostaję z tymi moimi posrańcami![]()
Kita
![]()
![]()
![]()
zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:MalgWroclaw pisze:No, trochę koffam dużą![]()
Fasolka
Przemyślałam to i u mnie rozsądek też bierze górę, zatem zostaję z tymi moimi posrańcami![]()
Kita
![]()
![]()
![]()
A czemu Cioci śmieszno?
puszatek pisze:Kociara82 pisze:puszatek pisze:widzisz...Kitulinek, musimy zostać u naszych dużych![]()
Figusia
to jesteś Wielka...ciociu, co nie...Kitulinka
Figusia
ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:ula-misia pisze:zwierzak08 pisze:MalgWroclaw pisze:No, trochę koffam dużą![]()
Fasolka
Kita
![]()
![]()
![]()
A czemu Cioci śmieszno?
ja myślałam,że ty Kitulinko ich bardzo kochasz... a mówisz o nich posrańce..-nie ładnie moja sympatio
zwierzak08 pisze:
Eeee, ja tylko tak niewinnie wyglądam, ale ci duzi to i tak zrobią dla mnie wszystkoustawiłam ich sobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 97 gości