IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 01, 2011 19:03 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ależ oczywiście proszę Pani Marty. Ja napiszę wieczorkiem tekst. Jest miła, kochana, niezwykle wdzięczna, bardzo proludzka. Ktoś uciął jej ogon! (bo to siostra Romy, a miała cały ogon kiedyś) :roll:
MIKUŚ

Post » Wto lis 01, 2011 19:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:Zrobiłam Irze,anielce,Aszce,Luckowi,Kolesiowi,Czarnotce,Smerfowi,Rysi,Mani,Zuzi,Romie :allegro,cafe,tablice i alegratkę.

Potrzebuję zdjęć i tekstu Ateny,Amanda czy Armanda Chce te koty ogłosić

Oj. Będzie tekst Amanda. Bosszzz, jak ja nie umiem się z kotami rozstawać :(

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Wto lis 01, 2011 19:20 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Dziewczyny i jakieś fotki pliss:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 01, 2011 20:21 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Qrczaczek mam problem ze zrobieniem foty jakiejś normalnej Czarkowi :? dwa dni już prubóję :|

Przepraszam że nie zdałam relacji z rannego dyżuru ale stan Motylka mnie dobił na maksa. W sumie to źle nie było tylko Wena ma gluty przy nosie. Teraz z niecierpliwością czekam na wieści od Basi.... Motylek strasznie wyglądał. Nigdy nie widziałam tak chorego kota :cry:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Wto lis 01, 2011 20:29 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

no to fanka KP tez sie melduje na watku, i to na bardzo fajnej stronce, 7 podobno szczesliwa jest ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 01, 2011 21:10 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

ja mam jeden transporter moge pozyczyc ale pytam czy moge potem na dezynfekcje liczyc bo wiecie jaki jest rudy a co do pracy na kociarni to odpadam w weekend nie moge :( basia czy czeka cos na mnie na kociarni :?: i czy pamietasz o szczepionce :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto lis 01, 2011 21:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Arabella26 pisze:Qrczaczek mam problem ze zrobieniem foty jakiejś normalnej Czarkowi :? dwa dni już prubóję :|

Przepraszam że nie zdałam relacji z rannego dyżuru ale stan Motylka mnie dobił na maksa. W sumie to źle nie było tylko Wena ma gluty przy nosie. Teraz z niecierpliwością czekam na wieści od Basi.... Motylek strasznie wyglądał. Nigdy nie widziałam tak chorego kota :cry:

Oj czekamy na Czarkowe fotki .Fajnie by było żeby zaistniał w świecie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 01, 2011 22:44 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Niestety najgorsze podejrzenia się spełniły.
Koniecznie trzeba przeprowadzić dezynfekcję kociarni.
Motylek[*], Koko [*]

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Wto lis 01, 2011 22:52 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

8O 8O 8O 8O 8O PP???!!!

Kociara82

Post » Wto lis 01, 2011 22:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie sie podziały termofory z kociarni - były 3 :?:
Co się stało z transporterami - brakuje 2 -3 transporterów na kociarni :?:
Co się stało z ubrankami po sterylizacji - była ich cała masa :?:
Co się stało z elektronicznym termometrem :?:

No nie wiem co się dzieje, ale jakimś magicznym sposobem zniknęły te rzeczy :roll: Jeżeli ktoś coś pożyczył z kociarni, to prosze o zwrot. Mam nadzieję że nie zostały wyrzucone wraz ze śmieciami :roll:
MIKUŚ

Post » Wto lis 01, 2011 23:14 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

pewnie koty gdzies posialy

Kociara82

Post » Śro lis 02, 2011 9:10 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Niestety najgorsze podejrzenia się spełniły.
Motylek[*], Koko [*]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Koko wczoraj taka przytulaśna była :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Śro lis 02, 2011 9:16 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Bardzo proszę by wszyscy dyżuranci zamykali koty w wolierze na dzień i na noc, i w ogóle. Mają tam siedzieć do póki nie zrobimy porządków!

Proszę by te koty nie latały ot tak sobie po kociarni. Są kotami szczepionymi.
MIKUŚ

Post » Śro lis 02, 2011 14:23 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie sie podziały termofory z kociarni - były 3 :?:

No nie wiem co się dzieje, ale jakimś magicznym sposobem zniknęły te rzeczy :roll: Jeżeli ktoś coś pożyczył z kociarni, to prosze o zwrot. Mam nadzieję że nie zostały wyrzucone wraz ze śmieciami :roll:

jeden termofor widzialam w wiszacej polce na samej gorze taki czerwony a reszty odkad tam chodze nigdy nie spodkalam :(
byla dzisial pani zobaczyc czy rudy to jej kot ale nie,za to dala nam suche dla maluchow i wiskasa suchego ,cztery puszki mokrego i 20zl wlozylam do skarbonki :)
przepraszam zapomnialam z tego wszystkiego smieci zabrac ta pani mi zabuzyla plan pracy i nie napisalam kartek na pustych boksach przepraszam to pierwsza moja wpadka i mam nadzieje ostatnia :oops:
zanioslam zegar jest za szyba mam nadzieje ze wy na nim zarobiciei glaskalam dzisiaj selene 8O normalnie nie uciekala ...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro lis 02, 2011 19:40 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:Oj czekamy na Czarkowe fotki .Fajnie by było żeby zaistniał w świecie :wink:

Ciężko mu zrobić zdjęcie bo robie telem i muszę w odpowiednim świetle go uchwycić :?

MIKUŚ pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie sie podziały termofory z kociarni - były 3 :?:

Termometr to mała rzecz. Mogła się łatwo gdzieś zakamuflować. A takie większe rzeczy to można by Basiu jakąś listę zrobić co kto kiedy pożyczał żebyś się nie stresowała :D

Arabella26

[poprzednia][następna]