jessi74 pisze:czy ktoś wie może w której z lecznic jeszcze przyjmują talony ? w Medvecie już niestety nie ma miejsc
przypomnę się z pytaniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:czy ktoś wie może w której z lecznic jeszcze przyjmują talony ? w Medvecie już niestety nie ma miejsc
jessi74 pisze:maluszki z Traugutta, koteczka co lada moment urodzi kolejne niechciane przez nikogo kociaki i kotek po wypadku, pilnie potrzebują pomocy, przede wszystkim domu tymczasowego
przekażcie proszę swoim znajomym, może u kogoś znajdzie się możliwość przetrzymania kota![]()
![]()
jessi74 pisze:XAgaX pisze:mawin pisze:XAgaX z tamtych okolic jest pani do której wiozłam kociaki na tymczas do piwnicy ale kontakt do niej ma chyba jessi.
Będę wdzięczna za pamiętanie o sprawiekontaktem do p. Zdzisławy oczywiście służę.
nie ja nie znam nikogo z tamtego miejsca, mawin, jeśli masz na myśli ta sytuację z Podwala i panią Celinę, to mogą ją znać iga5 lub AniaWrocław z Kociej Skarbonki , ale też nie dam głowy
XAgaX pisze:jessi74 pisze:XAgaX pisze:mawin pisze:XAgaX z tamtych okolic jest pani do której wiozłam kociaki na tymczas do piwnicy ale kontakt do niej ma chyba jessi.
Będę wdzięczna za pamiętanie o sprawiekontaktem do p. Zdzisławy oczywiście służę.
nie ja nie znam nikogo z tamtego miejsca, mawin, jeśli masz na myśli ta sytuację z Podwala i panią Celinę, to mogą ją znać iga5 lub AniaWrocław z Kociej Skarbonki , ale też nie dam głowy
pomysły, do kogo p. Zdzisława ma się zwrócić, mile widziane(chodzi o ogródki działkowe na ul. Partyzantów)
dagmara-olga pisze:ŁÓDŹ - WROCŁAW
BARDZO POSZUKIWANY TRANSPORT DLA LEONKA
viewtopic.php?f=1&t=134812&start=165
syzygia pisze:A czy jest gdzieś we Wrocławiu jakaś fundacja, współpracujący weterynarze albo cokolwiek takiego żeby można było bezpłatnie lub chociaż za niższą cenę leczyć takie sierotki? Dopóki nie ma mrozów mogę trzymać kociaki na DT, bo urządziłam im legowisko na tarasie, ale jest problem z leczeniem, wczoraj byłam z nimi, wypadło z nich ponad 60 pcheł, ale trzeba je zaszczepić, a mnie na to nie stać. Robię co mogę, przemywałam im już uszka i dzisiaj są lepsze, dostają jedzenie, ale nie będę im mogła zapłacić za szczepienia
sroka7 pisze:jak zdobyć talon na sterylkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 633 gości