cynamon i wanilia pisze:ja nadal za

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamut pisze:WITAM WSZYSTKICH NIEDZIELNIEcynamon i wanilia pisze:w głosowaniu nt września jestem za
ściskam wszystkie Pokrzywki
Dzięki Cynamonku, już dopisuję.
Kto jest za tym żeby przekazać kasę z poprzedniej składki - wrześniowej, koteczce Mili?
W związku z pojawieniem się nowych okoliczności - Mila pojechała do DS, pojawiło się nowe pytanie: czy jesteśmy za tym, żeby w zaistniałej sytuacji pomóc Fundacji JOKOT pokryć częściowo pozostawiony przez koteńkę dług ?
1. mamut - ZA
2. Ja-Ba - ZA
3. Gibutkowa - ZA
4. Rakea - ZA
5. KarolinaS
6. Cynamon i Wanilia - ZA
7. Irenka
8. Dagmara-Olga - ZA
9. Sylwia1982 - ZA
10. MariolaK
11. Kasiatatry
12. Sabinka - ZA
13. Meksykanka - ZA
14. Ola O.
15. Ania i jej Nitro - ZA
Aktualna lista z oddanymi głosami.
Carmen201 pisze:Poczytałam, zapoznałam się i też jestem za.
meksykanka pisze:(...)
Bardzo mocno popieram przekazanie ubiegłomiesięcznej kwoty na Milę... Choć drobną kwotą wspomożemy spłatę długu.(...)
Ja-Ba pisze:(...)
Oczywiście podtrzymuję swoje TAK dla Jokota na częściowe pokrycie długu Mili .
sylwia1982 pisze:jestem za
Carmen201 pisze:Poczytałam, zapoznałam się i też jestem za.
Rakea pisze:Nadal podtrzymuję - mój głos na Milę!
dagmara-olga pisze:pewnie , że tak
Ja-Ba pisze:Do pomocy z puli październikowej zgłaszam ASK@ viewtopic.php?f=13&t=128662&start=1275
Wiem, pamiętam oczywiście że już raz ASK@ naszą pomoc otrzymała.
Nie biegam zbytnio po forum więc nie twierdzę że mam super rozeznanie w sprawach pilnych pomocowych. Wątek Asi śledzę i wiem że teraz ma "na stanie" kociaka Żuczka - kociaka który robi wszystko by żyć choć natura robi wszystko by go odesłać za TM.
Aśka pomaga kociakowi ze wszystkich swoich sił - jak zwykle. I jak zwykle czytając jej wątek należy dobrze bawić się tym co pisze - ale CZYTAĆ to, czego nie pisze.....
Sabinka pisze:Ja też obstawiam kotkę Milę.A na październik proponowałabym pomoc dla DT Matahari. Niestety nie mam pojęcia jak się kopiuje link. Wróci moje ukochane dziecię to może mi pomoże![]()
Bo i tak mnie wyrzuci z kompa. Chwilowo ma niestety pierszeństwo, nawet przed FP ( misja ), ale staram się nadrabiac zaległości na wąteczku.
mamut pisze:Czy chodzi ci Sabinko o ten wątek viewtopic.php?f=1&t=85195&start=0 który założyła Tiris i jest poświęcony właśnie DT Matahari?
Bo mnie wygląda na to że tak.
Sabinka pisze:Tak właśnie Mamutku.![]()
Dziewczyny potrzebują wsparcia i naprawdę robią też dobrą robotę![]()
mamut pisze:meksykanka pisze:(...)
Bardzo mocno popieram przekazanie ubiegłomiesięcznej kwoty na Milę... Choć drobną kwotą wspomożemy spłatę długu.(...)
Ja-Ba pisze:(...)
Oczywiście podtrzymuję swoje TAK dla Jokota na częściowe pokrycie długu Mili .cynamon i wanilia pisze:ja nadal zasylwia1982 pisze:jestem zaCarmen201 pisze:Poczytałam, zapoznałam się i też jestem za.Rakea pisze:Nadal podtrzymuję - mój głos na Milę!dagmara-olga pisze:pewnie , że tak
Oczywiście ja też jestem za przekazaniem kasy dla JOKOTA.
To są drugi raz oddane głosy do pytania nr. 2 - w sprawie częściowego pokrycia długu Mili.
1. Kto jest za tym żeby przekazać kasę z poprzedniej składki - wrześniowej, koteczce Mili?
2. W związku z pojawieniem się nowych okoliczności - Mila pojechała do DS, pojawiło się nowe pytanie: czy jesteśmy za tym, żeby w zaistniałej sytuacji pomóc Fundacji JOKOT pokryć częściowo pozostawiony przez koteńkę dług ?
1. mamut - 2 x ZA
2. Ja-Ba - 2 x ZA
3. Gibutkowa - ZA
4. Rakea - 2 x ZA
5. KarolinaS
6. Cynamon i Wanilia - 2 x ZA
7. Irenka
8. Dagmara-Olga - 2 x ZA
9. Sylwia1982 - 2 x ZA
10. MariolaK
11. Kasiatatry
12. Sabinka - ZA
13. Meksykanka - 2 x ZA
14. Carmen201- 2 x ZA
15. Ania i jej Nitro - ZA
Aktualna lista z oddanymi głosami.
Ania i jej Nitro pisze:2xZA
Carmen201 pisze:Eeeeeeeee, żeby nie było, że się pojawiła i się wcina, ale..
Czy można jeszcze kogoś zgłosić?
Tu jest taka Kicia, straszna biedna, znaleziona w fatalnym stanie (spójrzcie na zdjęcie), i pomocy tam nie bardzo..
viewtopic.php?f=13&t=133118&start=45
Ale jeśli zgłaszać już nie można, to może w następnym miesiącu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 68 gości