Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 17:21 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

kotx2 pisze:
grzes78b pisze:Super wiadomosc na zakończenie dnia. :D
Marto a nie myslalas o adopcji dwoch?Ja wiem ze to moze strasznie brzmi ale dwa czy jeden nie zrobi Ci wielkiej roznicy(moze tylko przy szczepieniach raz w roku).A chlopaki mieli by swoje towarzystwo i nie tesknili by w pojedynke za Toba :wink: Przemysl to sobie na spokojnie.No chyba ze juz masz kotka w domu to tematu nie ma.Pozdrawiam serdecznie i dziekuje Ci za to ze zechcialas jednego z nich.Ich los bardzo mi lezy na sercu bo dbalem o nich jak byli mali i to ja przyczynilem sie do tego ze stracili wolnosc-ale zrobilem to by znalezli kochajace domy

zgadzam się :ok: ,Marto zresztą jak znam zycie to za jakiś czas będziesz chciała się dokocić :mrgreen: pomyśl o dwupaku :ok: :D koty nie bedą sie nudzic ,niszczyć,zajmą się sobą :ok:

Witam. Niestety ale nie mam możliwości przygarnięcia dwóch kotków,tzn. ja bym uległa ale, mąż już niestety nie chce się zgodzić ,a ja na to nie mam wpływu w końcu jesteśmy małżeństwem i trzeba takie sprawy obgadać i już decyzja zapadła może zabrzmi trochę głupio albo jeden kociak albo wcale więc wybrałam jednego :oops:
.Więc rozumiecie. Ja miałam już wcześniej kota ale zdechł :cry: ,nie chciałam już żadnego kotka, ale zajrzałam na to forum całkiem przypadkiem i zakochałam się w tych słodkich pyszczkach :D :) I mam nadzieje że wszystko pojdzie zgodnie z planem:)Pozdrawiam

marta862

Od: Nie paź 23, 2011 18:24

Post » Śro paź 26, 2011 18:34 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Najwazniejsze jest to ze jeden z nich juz powedruje do nowego domku;-)Pytanie,ktorego wybrac?Bazylka czy Cabra?Trudny wybor :D Obaj kochani-kazdy na swoj koci sposob. :ryk:
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Pt paź 28, 2011 17:41 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Pozytywny akcent dzisiejszego parszywego dnia - Bazyl trafił do cudownego domku:)))

Wspaniali, odpowiedzialni dorosli... dwoch rezolutnych chlopcow i babcia - mega Kociara:)))
I Bazyl, ktory zrobil meeeega wrazenie!!! Rozmruczal sie oblednie :)))
Zycze wszystkim kociakow takich Domków!!!!

Grzesiu edytuj proszę temat postu:) juz tylko Czomber czeka na domek:)

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Pt paź 28, 2011 17:44 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Ozanna1405 pisze:Pozytywny akcent dzisiejszego parszywego dnia - Bazyl trafił do cudownego domku:)))

Wspaniali, odpowiedzialni dorosli... dwoch rezolutnych chlopcow i babcia - mega Kociara:)))
I Bazyl, ktory zrobil meeeega wrazenie!!! Rozmruczal sie oblednie :)))
Zycze wszystkim kociakow takich Domków!!!!

Grzesiu edytuj proszę temat postu:) juz tylko Czomber czeka na domek:)

fotki będą :?: 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt paź 28, 2011 17:58 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Będą będą:)))

Ozanna1405

Post » Sob paź 29, 2011 19:29 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

No to Czomber w górę :ok: braciszek juz poszedł to w końcu i czas na Ciebie.Może tym razem się uda :P
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

grzes78b

Post » Sob paź 29, 2011 19:31 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

grzes78b pisze:No to Czomber w górę :ok: braciszek juz poszedł to w końcu i czas na Ciebie.Może tym razem się uda :P

:ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob paź 29, 2011 19:33 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Dzwonila Pani Ola, Bazyl troszke pomiaukiwal w nocy, ale dzisiaj bylo juz bardzo ok. Rozmruczal sie na dobre:) Dosla zdjecia i ponownie zapraszaja "w gosci".

Jak tylko dojda zdjecia, na pewno dolacze:)

Ozanna1405

Post » Sob paź 29, 2011 19:44 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Pomiaukiwał bo był pierwszą noc sam :( bez braciszka :cry:
Da sobie rady.Jeżeli będzie taki mądry jak jego mama to jestem o niego meeega spokojny.
Tola w swoim domku rządzi 6 ludźmi,2 kocurami ,1 psem i 15 ulami z pszczołami :ryk:
Obrazek

grzes78b

Post » Nie paź 30, 2011 21:36 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Bazyl w nowym domku

z Igorem

Obrazek

no i przy jedzonku

Obrazek

Jak dostalam zdjecia, uplakalam sie ze szczescia:)) Jestem dumna z Naszego Baza:))) razem z Nim zrobilismy kawal dobrej roboty, dzieki czemu ma superasny domek!!!:)

Ozanna1405

Post » Wto lis 01, 2011 1:13 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

za domek i adaptację w nim :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lis 01, 2011 6:53 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

O Bazyla sie nie martwie. Jestem z Niego strasznie dumna. Po 15min glaskania rozmruczal sie jak najety;-)pierwsza noc spedzi ze swoimi czlowiekami w lozku.

Martwie sie o kocurka Myszona:-(

Ozanna1405

Post » Wto lis 01, 2011 15:37 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Napisz mi na pv, jak się ma sprawa Myszona.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lis 01, 2011 18:31 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Bardzo sie ciesze ze Bazyl dobrze trafil.Powoli historia adopcyjna tej kiciej rodziny dobiega do szczesliwego finalu.Zostal tylko Czomber ale wierze ze i jemu sie w koncu uda. :) :ok:
Nie wiem co by bylo z nimi gdybym przez ucieczke Mikusi nie poznal Pani Gosi z "Kociego Życia"i nie pomogla by mi ich wszystkich wylapac.No i gdyby Ola i Tomek nie przygarneli ich do siebie.Przez ich poswiecenie.Pot,krew i nie raz zapewne łzy chlopaki wyszli na prosta.Bazylek trafil dzieki temu do dobrego domu.Jeszcze Czomber i bedzie gut. :ok: Dziekuje Wam wszystkim za to. :1luvu:
Obrazek

grzes78b

Post » Czw lis 03, 2011 9:43 Re: Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Czomber szuka swojego domku :!: :ok:
Obrazek

grzes78b

[poprzednia][następna]