Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niemożliwe, za naszą klateczką zawsze ktoś siedziAvian pisze:Dlaczego ja nikogo nie spotkałam?![]()
Przecież chodziłam pilnie po całej wystawie przez cały dzień![]()
I zaglądałam wciąż za Maryjną klateczkę, czy kogoś nie dojrzę ... i nic![]()
Anulka, jak mogłaś mi umknąć![]()
FOCH!
A dlaczego ja tego nie widziałamdalia pisze:anulka111 pisze:pozadam jak szalona tej zabawki,ktora u niej w domku widzialam-tej na podlodze( wiem ,ze moje koty dostana na jej punkcie swira)...............koniecznie moje koty musza ja miec........a jesli nie beda chcialy sie nia bawic,to ja nia bede sie bawic a co-na razie kombinuje -kogo z USA uprosic o zalatwienie tego cuda
![]()
tak to jest hit
tu dowody
http://www.youtube.com/watch?v=XP3g_5Pg ... re=related
Oh oh oh niech się zaprezentuje na wystawiezabers pisze:Zmrol waży 3500 g i prezentuje się godnie.
Szaszku mogłaby w przyszłości brać udział w wystawach.
Ano wałśnie - to następny zjazd forumowy na wystawie wiewióryzabers pisze:Jedyna pociecha to to, że można się spotkać ze znajomkami.
I co wpadasz z nimi do W-wydalia pisze:ewagrz pisze:Wróciłyśmy do domku. Bardzo nam miło było Was wszystkie poznać. Szkoda tylko że nie mogłam spróbować tych wszystkich pyszności,ale co tam może będzie jakaś okazja.
oj będzie![]()
właśnie robię bigos
będą pyszności w pigułce
anulka111 pisze:Ogladalam nawet pociagi do Warszawy ,ale to nierealne w nd pracuje -a pociag ranny jest tak ustawiony,ze bym nie zdazyla na ocene wet cWiec bedziemy obrastac i czekac na jakas blizej
anulka111 pisze:Ogladalam nawet pociagi do Warszawy ,ale to nierealne w nd pracuje -a pociag ranny jest tak ustawiony,ze bym nie zdazyla na ocene wet cWiec bedziemy obrastac i czekac na jakas blizej
anulka111 pisze:Łatwo powiedziec,t5ac w nd pracuje -nawet jakbym wyjechala w pt wieczorem ,to w sb bym miala klopot ze zdazeniem spowrotem
anulka111 pisze:Na ta najblizsza nie zdazymy ale mzo ena nastepne-posprawdzam w kalendarium terminy wolne i .....wyprobuje pranie Rysia nowym szamponem
A dlaczego ja tego nie widziałamewkaa"
[quote="dalia pisze:anulka111 pisze:pozadam jak szalona tej zabawki,ktora u niej w domku widzialam-tej na podlodze( wiem ,ze moje koty dostana na jej punkcie swira)...............koniecznie moje koty musza ja miec........a jesli nie beda chcialy sie nia bawic,to ja nia bede sie bawic a co-na razie kombinuje -kogo z USA uprosic o zalatwienie tego cuda
![]()
tak to jest hit
tu dowody
http://www.youtube.com/watch?v=XP3g_5Pg ... re=related
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Lifter, Silverblue i 46 gości