[Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 2:19 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Ten czarno - biały futrzak jest śliczny :).

melancholia4

Od: Wto mar 15, 2011 21:06

Post » Wto lis 01, 2011 10:02 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Niestety z ostatnich wieści wynika, że pani przestała współpracować :roll:
Nie chce wydawać kotów do DT, a leczenie polega na jednym podejściu do lecznicy, po czym stwierdza ze kot już się lepiej czuje, a ona nie ma siły tyle razy z nim przychodzić.

:roll:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto lis 01, 2011 12:50 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Hej !
Czy jest ktoś z Zabrza chętny do przeprowadzenia wizyty p.a ? :lol: Ludzie bardzo fajni przez tel. i szkoda mi ich zmarnować ;) W razie co, proszę o priva :D :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto lis 01, 2011 15:26 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Napisz, na jakiej ulicy mieszkają, Zabrze ma kilka dzielnic...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lis 02, 2011 17:16 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Halabino prześliczne kociaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj widziłam na ul. Wolności koło UM małą kotkę pręgowana latała sobie wesoło po ulicy, między ludzmi samochodami polowała na gołebie i liście, generalnie robiła przedstawienie dla wszykich :) wzięłam ja na ręce i mruczała kupiłam saszetkę KItyKet zjadła całą, miałam dylemet czy ja wziąść, a możę jest czyjaś? Wyglądłą na zdrowa, odkarmioną i zadbaną, co Wy byśćie zrobiły, bo ja ja zostawiłam... Ludzie się nią interesowali, podchodzili przyjażnie ale jak trafi na jakiegos zwyrola? Bo w ogóle ludzi się nie bała. Dzwoniłam nawet do Korespondentki bo czytałam że szuka takiej kotki dla kogoś, ale sie nie dodzwoniłam :(

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Śro lis 02, 2011 19:32 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

też nie zabieram kotów z ulicy... na ogół...

Donald ma już swój domek w Rudzie Śląskiej, a Budyniem sie interesują :-)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw lis 03, 2011 13:23 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

o matko jakie piekne kociaki :))))))))) a pani skoro karmila koty smietana z chlebem to pewnie nie wyklad na temat karm jej potrzeba tylko kasy bo pewnie nie ma za co kupic :cry:
gerardbutler

Post » Czw lis 03, 2011 16:06 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Niezupełnie... Podobno dostawała od miejscowych karmicielek karmę dla nich, ale nie używała jej.
Teraz dostaje od fundacji karmę, koty były leczone na koszt fundacji itd. Udało się trochę pomóc dzięki dobrym ludziom, który przeslali na to środki. Ale nie da się wpłynąć tak całkowicie na postępowanie osoby, która "wie lepiej" :roll:

Teraz mamy dwie bure koteczki 5-miesięczne i jedną czarną już wystawione do adopcji:

Zuzulka bura
http://szara-przystan.pl/index.php?opti ... &Itemid=27

Zuzanka, bura

Kitka, czarna

Ich brat rudy kocurek szuka jeszcze DT, jest bardzo wystraszony :(

sisay

Post » Pt lis 04, 2011 17:46 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

sisay pisze:Niezupełnie... Podobno dostawała od miejscowych karmicielek karmę dla nich, ale nie używała jej.
Teraz dostaje od fundacji karmę, koty były leczone na koszt fundacji itd. Udało się trochę pomóc dzięki dobrym ludziom, który przeslali na to środki. Ale nie da się wpłynąć tak całkowicie na postępowanie osoby, która "wie lepiej" :roll:

Teraz mamy dwie bure koteczki 5-miesięczne i jedną czarną już wystawione do adopcji:

Zuzulka bura

Zuzanka, bura

Kitka, czarna

Ich brat rudy kocurek szuka jeszcze DT, jest bardzo wystraszony :(

a dlaczego na litosc boga karmy nie uzywala?ja pierd..........
gerardbutler

Post » Pt lis 04, 2011 17:48 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

bo wie lepiej... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt lis 04, 2011 17:55 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

halbina pisze:bo wie lepiej... :roll:

no tak........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
gerardbutler

Post » Pt lis 18, 2011 16:59 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Kolejne osoby pytają o Budynia. Dwa domki z Gliwic, oba fajne. Zaciskamy kciuki za domek Budynia - jutro może... :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt lis 18, 2011 17:02 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

halbina pisze:Kolejne osoby pytają o Budynia. Dwa domki z Gliwic, oba fajne. Zaciskamy kciuki za domek Budynia - jutro może... :ok:

:ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lis 18, 2011 17:03 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

:D :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

edziaa.

Od: Wto paź 04, 2011 15:24

Post » Sob lis 19, 2011 0:46 Re: [Zabrze] min 20 kotów u staruszki, chore, zagłodzone. FOTO!

Dziś przyszło jakieś zapytanie z Allegro o niego :)

sisay

[poprzednia][następna]