Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 22:21 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

dune pisze:oj...ja mialam mniej szczęścia....skasowałam cały folder 2008 rok
a ze był za duzy na kosz to poszedł w niebyt na zawsze....eh

buziaki Ewuniu :1luvu:

Moje kociarstwo ma już 16 000 fotek, które są:
1. Na dysku twardym kompa stacjonarnego,
2. Na dysku w laptopie,
3. Na płytce DVD.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt paź 28, 2011 23:41 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

Dlaczego znowu nie ma mojego posta :evil: - przed chwilą jeszcze był :(

”Potraktuj poważnie zalecenie o 6-tygodniowym oszczędzaniu lewej ręki.
Jak tylko możesz używaj temblaka.”

Dziękuję! :1luvu:
Wyszłam z pracy o 12:15.... Tak jest! Temblak kupiłam.... najwyższy czas zacząć stosować się do zaleceń... :wink:

Ładne zdjęcia nie wczytywałem się jeszcze w ten wątek, potrzebuję więcej luzu. Póki co zaganiany jestem... dziś trochę pocykałem oruńskim bezdomniakom niestety nie umiem robić zdjęć a aparat mam taki że szkoda gadać

Szymon bardzo mi miło! Prawie nikt z nas nie umie robić zdjęć – nie przejmuj się – najważniejsze że wogóle są......... Przy okazji w dniu dzisiejszym ...
Też jeszcze nie wczytywałam się w Twój wątek ale to nadrobię...
Bardzo lubię sprawdzać aktualną sytuację w Twoim zestawieniu: : http://ssb.vot.pl/a/w.png

oj...ja mialam mniej szczęścia....skasowałam cały folder 2008 rok
a ze był za duzy na kosz to poszedł w niebyt na zawsze....eh

Właśnie dziś o Tobie myślałam, że dawno nic nie napisałaś – też nie zauważyłaś prośby o wklejenie ślicznego zdjęcia ze swojego jesiennego ogrodu......

Moje kociarstwo ma już 16 000 fotek, które są:
1. Na dysku twardym kompa stacjonarnego,
2. Na dysku w laptopie,
3. Na płytce DVD.

Ja mam aktualnie dwa dyski zewnętrzne + płyty ze starszego okresu z różnościami - ponad 100GB różnych zdjęć, najnowsze na komputerze stacjonarnym...

Na wszelki wypadek nastawię dziś na noc przegrywanie na zapasowy dysk zewnętrzny aktualny folder ze stacjonarnego komputera na którym pracuję cały czas od ponad pół roku i tam mam wszystkie zdjęcia zrobione z tego aparatu fotograficznego.... bez kopii – wszystko w jednym egzemplarzu...

Muszę przemyśleć spakowanie się na wyjazd.
Dla niewtajemniczonych Nowych Gości – w niedzielę całkiem rano jadę do mojego rodzinnego miasta – Krakowa, spotkam się tylko z Krzysiem - swoim synem, studentem II roku....

Marta bardzo fajnie dopisała się na moich watkach dotyczących głosowania na Krakvet - na swoim forum molosy jest dość znana :twisted:
.....

http://kussad.wrzuta.pl/film/4caYeY37xeM/sam_0253

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ciężko pracuje:

Obrazek

Życzymy zdrowia, spokoju i miłego dnia! :1luvu:

Pozdrawiamy
Ewa & Choco & Mikuś
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt paź 28, 2011 23:59 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

Fantastyczne zwierzaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zestaw pies+kot jest najfajniejszy. Też miałam taki 8)

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob paź 29, 2011 16:39 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

Dobry wieczór :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Sob paź 29, 2011 20:33 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

kussad pisze:
Myszolandia :evil: i nie pytaj Ewuś czemu to to

Sylwia wiesz, że przekomarzam się z Tobą....

Tera tak :wink:

kussad pisze:Wczoraj 13 października minęło 5 lat odkąd jestem tutaj z Wami.
Słyszałam wcześniej o forum nawet nie wiem od kogo. Kilka miesięcy wcześniej poznałam forum dogomania, potem utworzyłam Bloga na onet.

Tutaj pojawiłam się: viewtopic.php?f=1&t=50796

Poznawałam Was już w ciągu dwu pierwszych tygodni w tej kolejności – Alusia, Grzegorz, Monika, Dorota... Jesteście tutaj z nami cały czas – bardzo Wam dziękuję ! :1luvu:

Dziękuję też Wszystkim Pozostałym Stałym Gościom , że jesteście tutaj z nami! Dla Was prowadzę ten wątek! :1luvu:

Ja kiedyś szukałam o oczach Misi,jak jej ropiały co robić i w google wpisałam,to wyskoczyło mi to forum
Więc podczytywałam je sobie od 2006 roku ,a zalogowałam się w 2009 dzięki Kasi KropceXL,na nk pytlowałyśmy i ona mnie namówiła,a potem Ona sama,Inusia i jeszcze kilka osób namówiło mnie na założenie wąta,i tak się bujamy cały czas O!
Tak się cały czas zastanawiam,jak my się poznałyśmy Ewuś i gdzie
Kiedyś pisałaś,że chciałabyś,żebyśmy się poznały na żywo kiedyś,ja tez :wink:
Erin pisze:Pozdrawiamy jesiennie już :)

Obrazek

Ale piękny widoczek :1luvu:

Przepiękny zestaw Irysków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie zazdroszczę zimnych kaloryferów 8O

kussad pisze:
Jak spędziliście weeckend? Czy jesteście zdrowi i jak się czujecie?

No ja tamten łikend spędziłam pracowo,dopiero dzisiaj wreszcie dochodzę tak do siebie po 12 dniach pracy
Następnym razem postanowiłam,że nawet niech wszystkie maszyny nawalą,na taki maraton się nie zgodzę

kussad pisze:
W sobotę też miałam dużo pracy z podniesioną ręka – w efekcie niesprawną rękę przeforsowałam, czułam się zmęczona i miałam wszystkiego chwilowo dość.
Termin do lekarza mam dopiero na 27.10 – natychmiast byłabym przyjęta wtedy tuż po upadku na urazówce w szpitalu ale na zwolnienie nie chciałam iść a teraz czekam... Trzymajcie za mnie jutro kciuki – spróbuję zrobić podejście do wcześniejszej wizyty u lekarza poza kolejnością na zasadzie „że boli”....

Koleżanka z pokoju przyszła do pracy chora.... ciekawe czy coś złapiemy wrrr... :twisted:

Dzisiaj wszystko doczytuję,spóźnione kciuki
A możliwe,ze coś dorwiecie,chociaż nie musicie,ja teraz pracowałam też z przeziębiona koleżanką,na razie cisza (tfutfu)

Hehe,Mikus & Ptyś,jakby z jednego miotu byli :wink: 8O

kussad pisze: albo widzę, że wiszą nieodebrane PW mimo, że ktoś jest aktywny na forum – może po prostu ma zapchaną skrzynkę i wcale nie wie, że cokolwiek dostanie.....

tak też może być,bo ja tak miałam, "odebrałam" w międzyczasie czekając zanim się strona mi odpali to leciałam dalej po wątkach a potem jeszcze raz wchodzę,a tu ,że mam przepełnioną skrzynkę i cos czeka na odebranie
Zrobiłam czystkę odświeżyłam,wlazło

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: dzidzia kocia :1luvu:

Obrazek
Kapitalna fotaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gości na tym wydarzeniu było od groma pewnie :1luvu: :ok:

kussad pisze:
Czasem zastanawiamy się czy ma sens to co robimy gdy w różnym zakresie i różnej formie w zależności od swoich możliwości włączamy się do pomocy zwierzętom. Przeżywamy różne rozterki, czasem uda się pomóc a czasem już nie zdążymy!
Odpowiedzcie sobie na to pytanie sami:

O kurde,ale piesio miał naprawdę farta 8O 8O 8O
Opowieść jak z Chiczkoka,czy jak to się go tam bazgroli

Rocky [*] :(

Obrazek
Pańcia na podłogę ! :ryk:

Obrazek
No tak Mikusiu,rzeczywiście masz kierat ,że aż głowa boli ,no no :mrgreen:

Wreszcie nadrobiłam 8O ,kurna,jakie tyły były 8O

Aaa i za rączkę też kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 29, 2011 20:41 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

Przełom października i listopada.
Okres trudny emocjonalnie, wielu z nas dopada jesienna chandra z powodu otaczającej nas aury. Dla każdego to okres refleksji, zadumy, wspomnień minionego okresu, minionych lat, czcimy pamięć Tych, Którzy od nas odeszli. Każdy z nas kogoś stracił. Różni nas tylko stopień odczuwania bólu po odejściu kogoś bliskiego, w jakim stopniu byliśmy ze sobą związani, do jakiego stopnia ta osoba była nam bliska, ile minęło czasu od jej odejścia, w jakich okolicznościach, w jakim była wieku.
Pod wpływem najgłębszych przeżyć czasem podejmujemy decyzje, które decydują o czymś ważnym w naszym życiu1
Odwiedzamy cmentarze, zapalamy znicze na grobach kiedyś bliskich nam osób, czasem u bliskich komuś innemu bo nie może tego zrobić sam, czasem wybieramy jakieś miejsce symbolicznie.
Wiem, że odwiedzasz w ten sposób moich bliskich gdy ja sama nie mogę tego zrobić! Bardzo dziękuję ! :1luvu:

Indywidualnie obchodzimy różne rocznice przez cały rok i najczęściej nawet nie wiemy w jakimś momencie ktoś drugi coś przeżywa! :(

Po pewnym czasie zacierają się rysy, zapominamy treść rozmów, czasem wystarczy tylko rozłąka z jakiegoś powodu na jakiś czas – wtedy chcemy zobaczyć zdjęcie osoby, o której myślimy, wracamy do listów, które do siebie pisaliśmy...
Chcemy pamiętać piękne i miłe chwile, osoby, z którymi kiedyś wspólnie spędzaliśmy czas, Wypieramy niemiłe wspomnienia – na zdjęcia z nimi związane nie chcemy patrzeć i często ich nie przechowujemy. Pamiętamy inne zdarzenia – kogoś gest, uśmiech, rozmowę....Czasem zbyt późno żałujemy, że nie mamy czyjegoś najbardziej aktualnego zdjęcia, że przebywając razem z jakiegoś powodu nie zrobiliśmy sobie wspólnego zdjęcia... Tylko w jednym przypadku możemy to chociaż w części nadrobić – jeżeli chodzi tylko o rozłąkę a wiemy, że ktoś przywiązuje wagę do zdjęć – możemy mu posłać własne zdjęcie w wersji, która nam się podoba...

Jechałam tramwajem ze znajomą, obydwie z kwiatami i zniczami. Rozmawiałyśmy która z nas gdzie, kiedy i do kogo pojedzie i kto jeszcze odwiedza ten grób. Trzymała na kolanach pieska, który bardzo łasił się do mnie – sytuacja niemożliwa na co dzień bo nasze psy zawsze na naszym terenie – sąsiadka jest z sąsiedniej kamienicy, rzucają się na siebie więc my chcąc temu zapobiec obchodzimy się z daleka... opowiadała, że właśnie ten piesek nadał sens jej życiu i uratował ją gdy po utracie najbliższej osoby zapadła w depresję i odtrąciła wszystkich innych ludzi.

Wyjeżdżam do Krakowa jutro bardzo wcześnie rano – nie wiem kiedy zaglądnę tutaj ponownie.

Upiekło mi się jedno – tej nocy zmieniamy czas na zimowy więc nie wyjdę z domu o 5 tylko starej 6.... :twisted:

Pamiętajcie o ostatnich chwilach głosowania na KrakVet – może się okazać, że zobaczę dopiero ostateczne wyniki...

Czy mogłybyście przypomnieć o głosowaniu też na swoich wątkach, Sylwia a Ty przypomniałam sobie, że jesteś bardziej osobiście związana z Trójmiastem...

Życzę zdrowia i spokoju! :ok:

Miłego dnia! :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob paź 29, 2011 21:59 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

O kurde,niezła opowieść z tym psiakiem 8O naprawdę

Ewuś co do krakvetu to ja nie rozgłaszam na kogo głosować,kiedyś raz to zrobiłam ,to miałam potem pw,żebym nikomu nie narzucała wyboru i różne różności jeszcze do tego,zupełnie bezsensownie
Ani to wtedy celowo nie zrobiłam ,ani po złości,3/4 forum wtedy głosowało na tego kandydata ,więc co mi szkodziło posłać dalej

Owszem na fb się zgłoszę na wydrzenie jako chętna,znaczy wezmę udział,moge podbijać dane wątki,ale na wątku naszym czy czyimś juz nie rozgłoszę,sorki Ewuś,ale niestety :(
A z Trójmiastem,konkretnie z Gdańskiem jestem związana,fakt :wink:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon paź 31, 2011 12:25 Re: Choco prosi o głosy na PKDT w ankiecie KrakVet

Myszolandia pisze:Ewuś co do krakvetu to ja nie rozgłaszam na kogo głosować,kiedyś raz to zrobiłam ,to miałam potem pw,żebym nikomu nie narzucała wyboru i różne różności jeszcze do tego,zupełnie bezsensownie
Ani to wtedy celowo nie zrobiłam ,ani po złości,3/4 forum wtedy głosowało na tego kandydata ,więc co mi szkodziło posłać dalej

Owszem na fb się zgłoszę na wydrzenie jako chętna,znaczy wezmę udział,moge podbijać dane wątki,ale na wątku naszym czy czyimś juz nie rozgłoszę,sorki Ewuś,ale niestety :( :wink:

Sylwia myślisz, że ze mną jest inaczej! Takie niemiłe PW i inne komentarze dostawałam znacznie częściej bo już długo biorę udział w podobnych akcjach -czasem byłam zdziwiona bo tak mi odpowiedział ktoś kto dopiero co zapraszał mnie do innej tego typu i wydawało mi się, że dobrze sie znamy a udziału w mojej odmówił... cóż samo życie... Po prostu nauczyłam się kogo już więcej nie proszę o współpracę ale odmowy to nie powód żeby się poddawać, jeśli jestem przekonana o słuszności tego co robię i komuś to jest potrzebne!

Sylwia zawsze tak było, że możemy tylko prosić o pomoc i powiedzieć kogo my wybieramy a każdy zagłosuje na kogo zechce.
Najwięcej informacji na temat głosowania mogę wkleić na własnym wątku, na PW, na forum, na których jestem aktywna, na innych muszę prosić o zezwolenie albo poprosić moderatora albo kogoś bardzie znanego lub aktywnego o założenie takiego wątka, w mailu do prywatnych znajomych - robię to różnie. Czasem ktoś odpowie, że zagłosowal tak jak ja, ktoś inny odmówi w bardzo różnych słowach, ktoś nie odezwie sie wcale a ktoś jeszcze potwierdza swoją gotowość do pomocy w następnych akcjach...

Wiesz, ja emocjonalnie jestem związana z Paluchem - bo Choco jest z tego schroniska, moja rodzina ze strony Taty mieszka w rejonie Tarnowa, w wewnętrznej ankiecie wolałam Toruń i jak uważasz kogo powinnam wybrać :wink:
Już dawno podjęłąm decyzję, że biorę udział w wybieraniu kandydatów w ankietach i potem popieram wybraną kandydatutrę bo wcześniej dokąd kierowałam się tylko moim wyborem moje głosy przepadały i mój nigdy nie wygrał a nasze głosy się rozpraszały...

Krzyś już zagłosował zanim wyszedł na uczelnię, za chwilę jestem umówiona na pewne spotkanie w przerwie w pracy bo to tylko ja mam dziś urlop.
Pojawię się bardzo późno wieczorem. Po powrocie do domu muszę trochę "pomieszkać", wiem, że wieczorny psi spacer jest mój...

Bardzo proszę pamiętajcie o ostatnich chwilach głosowania na PKDT - głosujemy dzis do 24:00 -

Na mój powrót do Warszawy czekają też inne kociaki, mam informacje do aktualizowania starszych wydarzeń i materiały do kilku nowych ale zawiadomiłam dlaczego nie zajęłam się tym natychmiast :twisted:

Co jest? Kasia natychmiast zauważa każdy mój wpis, każde kliknięcie a ostatnio przestałam zapraszać ją do swoich wydarzeń a znalazłam to : http://www.facebook.com/#!/groups/13323 ... tif_t=like czyli Hackerka :ok:

W Krakowie niebo zamglone ale jest bardzo ciepło...
Życzymy miłego i spokojnego dnia :ok:
Za wszystko i Wszystkich trzymamy kciuki :1luvu:
Pozdrawiam
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto lis 01, 2011 0:18 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Super że tak bardzo nam pomogłyście/pomogliście. Mam nadzieję że pkdt wystawi na stronę ładne podziękowanie dla wszystkich razem i każdego z osobna. Ja nie bardzo się do tego nadaję bo nie jestem członkiem tylko sympatykiem...

<3

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Wto lis 01, 2011 11:54 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Wiesz Ewuś,potem to ja te komenty zaczełam zlewać
Bo nic takiego strasznego nie robiłam
Tylko podsyłałam dalej na wątkach ,nie na pw,jakbym na pw to bym zrozumiała,ale czysto jawnie na wątkach pisałam,więc potem po prostu przestałam na te pw odpowiadać,albo wywalałam bez czytania
Ja sama też dostawałam na pw propozycje głosowania w krakvecie,owszem czytałam,ale i tak zagłosowałam po swojemu,co mi ręka podpowiadała

Jeśli chodzi o mnie o głosowanie,to głosuję czytając wcześniej na forum ,które schronisko,bądź fundacja potrzebuje głosów,potrzebuje wygranej i wtedy głosuję.
Było jakiś czas temu ,ze większość forum głosowała na kogoś,ja jednak po przemyśleniu zagłosowałam na kogoś innego,bo tak czułam,że chcę zagłosować i akurat ci wygrali potem,więc miałam jeszcze większą z tego radochę
A w nastepnym miesiącu głosowałam na tego kogoś co wcześniej nie głosowałam

Ja powiem CI,że emocjonalnie jakoś nie jestem związana z żadnym jeśli chodzi o głosowanie,bo tak często i długo nie czytam ,bo troszku czasu mało,ale przypuszczam,zę jakbym więcej i dłużej poczytała o każdym to bym sobie jakoś wyrobiła "ulubieńca"

Ciężka sprawa z tymi głosowaniami,bo tak naprawdę to wszyscy zgłoszeni potrzebuja pomocy,jedni mniej,drudzy więcej,ale jednak i bądź tu mądry i pisz wiersze
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 02, 2011 14:06 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Myszolandia pisze: Jeśli chodzi o mnie o głosowanie,to głosuję czytając wcześniej na forum ,które schronisko,bądź fundacja potrzebuje głosów,potrzebuje wygranej i wtedy głosuję.

Z moich postów, wątka i bannerka i tak będzie widać którego z kandydatów popieram i wybieram albo dołączam do głosowania na niego.... :wink:

ssb pisze:S... bo nie jestem członkiem tylko sympatykiem... <3

Czyli coś podobnego jak ja w Warszawie .... chociaż można pomyśleć gdy tworzę wydarzenia jako WKDT - Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe albo biorę udział w akcjach JoKota że jestem DT albo członkiem :twisted:

Wyjazd do Krakowa!
Wyszłam z domu przed 5:00 i utknęłam na trasie. Zrobiło się późno więc już nie jechałam na Dworzec Wschodni tylko czekałam na Centralnym. Pociągiem jadącym do Przemyśla dojechałam punktualnie na 9:15
Na trasie cały czas była mgła. Ładniej zrobiło się dopiero na cmentarzu. Prosto z dworca poszliśmy do Moich Rodziców i na inne groby na Cmentarzu Rakowickim. Obydwoje z Krzysiem postanowiliśmy, że pojedziemy od razu do Babci na Batowice. Pojechaliśmy całkiem nowym okresowym autobusem jakaś okrężną trasą linią cmentarną i w pewnym momencie okazało się, że jesteśmy 10 minut na piechotę od domu a ja mam ze sobą plecak i wszystko z podróży...
Zmieniliśmy plany i poszliśmy do domu. Pojechaliśmy tam trochę później i byłam niemiło rozczarowana – stara część Cmentarza Batowice to był przystanek Prądnik Czerwony i pętla autobusowa, na którą zawsze jeździłam a my utknęliśmy w korku miedzy samochodami jadącymi do nowej kaplicy i głównego budynku...

Potem czułam się wykorzystana bo.... Syn postanowił wybrać się na zakupy.... a mama - cóż mama teraz będzie wiedziała dlaczego znowu wkroczy w debet....
Wieczorem odwiedził nas kolega i słuchałam koncertu na basie...

W poniedziałek wszyscy pracowali więc nie udało mi się nikogo spotkać, nawet studenci poszli na uczelnię...
O 14:30 trzeba było już stanąć na peronie. Pociąg prawie rozpoczynał bieg ale jechał do Białegostoku.
Na trasie zanim dojechałam do Włoszczowej byłam w Jaworznie Szczakowej, Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej a podróż trwała 4,5 h...
Nie udało się pójść wspólnie do Moich Rodziców ale wiem, że o Nich zawsze pamiętasz – bardzo dziękuję ! :1luvu:

Wczoraj już znowu rodzinnie w Warszawie a telefonicznie pretensje, że nie wszystkich odwiedziłam i nie zawiadomiłam dużo wcześniej kiedy przyjadę... Półtora dnia to stanowczo za krótko na pobyt w rodzinnym mieście i spotkania z Najbliższymi! Stanowczo za krótko na spotkanie z Jedną Osobą :(

Zwierzaki nieźle rozrabiały podczas mojej nieobecności i musiałam wszystko ogarniać... niestety chyba straciłam przesadzoną z balkonu białą pelargonię – chyba ktoś sobie tam zrobił kuwetkę... :evil:

Dziś środa, osiadająca mgła, mżawka...

Bardzo dziękuję za pomoc w głosowaniu na PKDT – wygrało w konkursie KrakVet! :1luvu:

Życzymy Wszystkim miłego dnia! :1luvu:
Pozdrawiamy Ewa & Choco & Mikuś
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro lis 02, 2011 18:48 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

:piwa: :piwa: :piwa: za wygraną !
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 02, 2011 19:52 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Witam, jak zwykle w niedoczasie :wink: w pracy czasem zerkam na miau ale nie mam czasu, w koncu na chwilke usiadłam i nadrabiam teraz zaleglosci :wink:
ahhh super ze się udalo z glosowaniem :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw lis 03, 2011 11:53 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Nasza Księżniczka od zawsze umiała czarować :twisted:

W Warszawie dziś w dalszym ciągu szaro, ciepło i ponuro! Popołudniu gdy wychodzę z pracy o 17:00. niestety już jest ciemno – to się zmieniło od ubiegłego tygodnia sprzed zmiany czasu ! :evil:

kussad pisze:.... syn przedwczoraj żartował na temat czarnych kotków - jeden mu przebiegł przez drogę gdy szedł na zajęcia na uczelni i dosłownie na każdym przedmiocie stał przy tablicy :ryk:

.... Nie wiem czy znowu coś się nie zmieniło na FB – dlaczego nie daje rady włączyć, że jestem administratorem wydarzeń, które wczoraj utworzyłam i porozsyłałam....
właściciel strony też nie wie – od Jego strony to działa prawidłowo od mojej nie....
...
po kliknięciu"mianuj administratorem" zmienia się na "usuń administratora" klikam "zamknij" ale na wydarzeniu nie ma mnie w "stworzone przez"....coś robię źle :(
- Próbowałam jeszcze raz kliknąć "wezmę udział" ale nic się nie zmieniło - dalej nie mogę sobie nadać uprawnień administratora jako "ja"
- Prawdopodobnie zmieniło się to że samej sobie nie mogę nadać uprawnień administratora - dodałam Ciebie i zadziałało normalnie
Czyżby chodziło o zatwierdzanie wydarzeń przez właściciela strony :twisted:
-

Dziewczyny przepraszam – na Waszych wątkach nie zauważam prośby o utworzenie wydarzenie na FB zwłaszcza gdy napisałyście to gdy wyjechałam - odezwałam się na wątku.......

Mam wątek do pilnowania na dogo i zaglądania czy ktoś się odezwie:
kussad pisze:Cudem udało mi się zalogować na dogo i wkleiłam Foksika na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/115919- ... st17930340

Tutaj założyłam oddzielny wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/217170- ... st17930379
......

Foksik już dawno ma swoje wydarzenie: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7768548572

kussad pisze:
VVu pisze:Tą sprawą zajęły się wspólnie 3 fundacje: Azylu KOCI ŚWIAT, Bezpieczna Przystań i ARGOS (prowadząca Koterię).

Tu jest link do wydarzenia na Facebooku (przepraszam, wiem, że nie wszyscy mają konta, ale sprawa MEGAPILNA...):
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 2399155897

Trafiłam na wydarzenie i rozsyłałam po znalezieniu tej informacji a dziś po kilku dniach dostałam ją ponownie na służbowego maila :twisted: W dalszym ciągu z 50 tam zostało 18 kotów :(

Życzymy miłego dnia! :ok:
Pozdrawiamy
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw lis 03, 2011 19:34 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

w ogóle cos porąbali teraz z fb,bo wczoraj chciałam przedłużyc wydarzenie i ój ,nie mozna,a jeszcze bodaj przedwczoraj jedno przedłużałam
Chyba trza będzie zrobić nowe wydarzenie :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]