KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 31, 2011 11:09 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Do Ruru: CatAngel zaproponowała aby dwa pakiety po 130 ogłoszeń podzielić na pół i głosić cztery koty zamiast dwóch. Jak myślisz/cie?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon paź 31, 2011 11:26 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Napiszę jeszcze raz wyraźnie, żeby była jasność
Jest zadeklarowany, zdecydowany i zakceptowany przez p. Franciszkę (ankieta przedadopcyjna)
dom dla jednego kotka- LEONKA -

Wszystkie inne nie mają żadnych na razie chociażby deklaracji

NADAL PILNIE SZUKAJĄ DOBRYCH DOMÓW:

- 17 letnia MACIUSIA w dość dobrej formie, tylko w paszczy porządek trzeba zrobić- bo kamień
i problemy z nietrafianiem do kuwetki
- 11 letni MALUTKI - w paszczy bardzo silny stan zapalny (teraz na antybiotyku) ząbki będą
do usunięcia i powinno być dobrze
- 11 letni PIKUŚ - brat Malutkiego trochę lepiej w paszczy ale też stan zapalny (leczony) i
ząbki do zrobienia
- ok.5 letni PINGWINEK - zdrowy, zaszczepiony
- 2,5 letni MACIUŚ bury - ma koci katar- teraz leczony, ma tez niedowład prawej tylnej nóżki,
kochany miły kot z działek- więc moze być do domu wychodzącego
(tak mówi p. Franciszka)
- 1,5 roczny MRUCZEK - leczony na KK, w dobrej formie, lubi dzieci

Gdyby ktoś chciał i mógł pomóc w pisaniu ogłoszeń to byłaby to wielka pomoc!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 31, 2011 18:48 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

issey32 pisze:Do Ruru: CatAngel zaproponowała aby dwa pakiety po 130 ogłoszeń podzielić na pół i głosić cztery koty zamiast dwóch. Jak myślisz/cie?

To dobry pomysł
i juz wysłałam do CatAngel :ok: :ok: :ok:

bardzo, bardzo dziekuję issey32 za ogłoszenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
z całego serca
kawał naprawdę wspaniałej roboty,
ja już nie dałabym rady tak szybko...
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon paź 31, 2011 21:30 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Widocznie ja jestem za stary aby się tu porozumieć.Przecież dt został zaproponowany dla Maciusi.To nie jest mało jeśli chodzi o leciwego kota.Ja wyskoczyłem z pytanie o dt na miau,bo ja nie znałem zasad jestem tu zbyt krótko.W naszym zasięgu jest tylko przechowalnia,która jest tylko na przeczekanie.W przypadku kiedy dla kotki pojawia się dt jasne jest,że do przechowalni trafia to zwierzę,które nie ma nic.Nie wydaje mi się więc zasadne pisanie tylko i wyłącznie o ds dla innego kota.
Jutro już będzie sunia.I uważam,że tak jest słusznie.
Dobranoc
EOT
Waldemar
Elżbieta

Post » Pon paź 31, 2011 21:55 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Waldemarze, ale przecież
wszystko jest jak najbardziej zrozumiałe,
i naprawdę dziękujemy bardzo za przejęcie się losem Maciusi
i chęć pomocy- ale pewnie, że są inne priorytety-
Maciunia ma jeszcze troszkę czasu
i wielkie kciuki za sunię :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto lis 01, 2011 21:05 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Trzymam kciuki za kotki :ok:
Nie ma żadnych nowych wieści? :(
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto lis 01, 2011 23:34 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

no nie ma dziś żadnych wiadomości
nikt się nie bije o kotki
ani nawet nie pyta....
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro lis 02, 2011 7:27 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Kotki do góry :ok:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Śro lis 02, 2011 9:10 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

biedactwa do góry :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 02, 2011 9:37 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Jeszcze przypomę, że szukam transpotru dla Leonka. Może ktoś ma jakiś pomysł?
Ja na razie weekendy mam zajęte, a że jestem niezmotoryzowana to taka podróż zajęłaby mi cały dzień :?

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Śro lis 02, 2011 9:48 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

a dokąd ten transport?
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro lis 02, 2011 9:57 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

transport jest potrzebny do Wrocławia.
A czy ktoś pisał już o tym na wątku transportowym?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 02, 2011 11:50 Re: bezSzans,ale spróbuję 7kotów Pani idzie do DomuSenioraŁódź

Tak, mój post tam jest.

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Śro lis 02, 2011 12:19 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

LEONEK SZUKA TRANSPORTU DO WROCŁAWIA

a pozostałe koty szukają DOMów

PIKUŚ
Obrazek
Pikuś jest 11-letnim kocurkiem z piękną, błyszczącą, czarną sierścią i jednym oczkiem do połowy brązowym. Jest nieśmiałym seniorem. Potrzebuje dużo miłości i zrozumienia jego kociego świata, do którego wpuści swojego człowieka, jeśli ten podaruje mu swoją uwagę. Pikuś szuka wyrozumiałego domku, najlepiej takiego na stałe, gdyż jego dotychczasowa właścicielka, po śmierci męża, idzie do Domu Seniora. Kotek jest odrobaczony, będzie zaszczepiony i ma książeczkę zdrowia. Korzysta z kuwety.
Kontakt: tatianacze@wp.pl

MALUTKI
Obrazek

Malutki brat Pikusia,
Malutki to delikatny, kruchy kocurek o czarnej błyszczącej sierści. Ma 11 lat. Z powodu stanu zapalnego ma usunięte ząbki, co jednak nie przeszkadza mu w jedzeniu. Z pysia wystaje mu kawałek różowego języczka. Kotek jest spokojny, lubi siedzieć na kolankach i być głaskany. Bardzo chętnie podaruje kocią miłość swojemu człowiekowi. Malutki szuka domku, najlepiej takiego na stałe, gdyż jego dotychczasowa właścicielka, po śmierci męża, idzie do Domu Seniora. Kotek jest odrobaczony, będzie zaszczepiony i ma książeczkę zdrowia. Korzysta z kuwety.
Kontakt: tatianacze@wp.pl
Ostatnio edytowano Czw lis 03, 2011 23:59 przez ruru, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro lis 02, 2011 12:59 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

Jakie Malutki ma śliczne foto :1luvu:
zamieniłabym tylko Dom Starców na Dom Pomocy Społecznej.
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]