Zaginęła czarna kotka z białą krawatką, drobnej budowy w Krakowie na osiedlu Piaski Nowe w bloku nr 51 klatka B przy ulicy Łużyckiej. Gdyby ktoś spotkał bardzo proszę o kontakt.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Przed chwilą mąż przywiózł mi do domu czarną jak smoła młodziutką kotkę - 8-9 miesięcy na oko - ewidentnie domową,znalezioną przy ul. Gdyńskiej (okolice Opolskiej, hotelu Holliday Inn). Może ktoś będzie szukał jej w schronie....
Jak dodać ogłoszenie na stronie schroniska?
Edit: poprawiłam nazwę ulicy - nie wiem czemu Gdynia mi się z mewami skojarzyła
Ostatnio edytowano Pon paź 31, 2011 22:04 przez Bungo, łącznie edytowano 1 raz
Filip choruje, dziki Bonifacy też. Filek znowu ma gluty. Gruby czuje się na tyle dobrze, że bije inne koty. Muszka jest w magazynie 3 i siedzi schowana pod materiałem, trzeba jej dawać pod spód jedzenie bo boi się wychodzić. Ona jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, mogłaby się przytulać i strzelać baranki godzinami. Ajsza nie chce jeść, gryzie człowieka gdy próbuje ją karmić. Mam nadzieję, że znajdzie dom jak najszybciej...
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...
Rózia wzięła się za siebie, sama je i przytyła. Na mag. 6 nie ma żadnej "persicy", jakiego była koloru? Jeśli chodzi o srebrną Fuksję, to już jakiś czas temu znalazła dom, na szpitalu 8 jest czarna długowłosa koteczka.
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...