Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ezzme pisze:takie miałam na myśli: http://www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo. ... m_id=33836 pudełkowe
ezzme pisze:a jak się ma Foster?
OKI pisze:Cześć
Żeby on się jeszcze dał rozpieszczać :/ Największą frajdę to by miał, jakbym mu spokój dała...
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Cześć
Żeby on się jeszcze dał rozpieszczać :/ Największą frajdę to by miał, jakbym mu spokój dała...
To go po rozpieszczasz...spokojem.
ezzme pisze:mam sensitiv control na zbyciu, ale suche? i fibre response, ale to na pewno nie dla Fosterka
jeszcze zapytam, bo proponowałam jednej forumce z Tych, ale na razie nie chciała.
kocurzyca41 pisze:Ciekawa jestem tych badań jak diabli...A z tym spokojem...to mu chyba nie pisane.Co on lubi jeść najbardziej?....bym mu kupiła .
Warszawa.
Koty rozrabiały całą noc, a rankiem powitały nas "śpiewając" jeden przez drugiego. Kotula przyzwyczaiła się do Gustawa, a ten zaczął ją uczyć, jak najlepiej dokucza się ludziom, kiedy próbują spać
Tata (...) znalazł się, cały i zdrowy. Czasami każdemu człowiekowi puszczają nerwy. Tymczasem, muszę nadrobić te dwa nieplanowane dni "obsuwy" w całej robocie...
OKI pisze:HA!Warszawa.
Koty rozrabiały całą noc, a rankiem powitały nas "śpiewając" jeden przez drugiego. Kotula przyzwyczaiła się do Gustawa, a ten zaczął ją uczyć, jak najlepiej dokucza się ludziom, kiedy próbują spać
Tata (...) znalazł się, cały i zdrowy. Czasami każdemu człowiekowi puszczają nerwy. Tymczasem, muszę nadrobić te dwa nieplanowane dni "obsuwy" w całej robocie...
kocurzyca41 pisze:To poczekamy....byle nie za długo.....bo Ciotce kasa się szybko kończy.
ezzme pisze:OKI pisze:HA!Warszawa.
![]()
![]()
![]()
ja mam kocicę z ciągłym zaparciemale to Fibre nie do końca mi się podoba. ile podajesz Colon C i czy to można długi czas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 709 gości