Krzysiekbolo pisze:Wy tu sobie pitu pitu, a tu najszczsliwszcza sie do mnie na PW dobija![]()
![]()
![]()
Ty to masz naj...szczęście

Moderator: Estraven
Krzysiekbolo pisze:Wy tu sobie pitu pitu, a tu najszczsliwszcza sie do mnie na PW dobija![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
?kamari pisze:Zaraz, a czy to nie ja pierwsza pisałam, że kocham się w Krzysiu![]()
![]()
Mój ci on
kamari pisze:Tak gwoli babskiej solidarności... nie miało być czasem kiedyś licytacji o Krzysia
vip0 pisze:Krzysiekbolo pisze:Wy tu sobie pitu pitu, a tu najszczsliwszcza sie do mnie na PW dobija![]()
![]()
![]()
No nie, następna!
Ja sobie z nią pogadam odpowiednio jutro telefonicznie![]()
![]()
.
![]()
![]()
Próbuje poukładać kociarstwo sprawiedliwie na legowiskach
A i tak wiadomo, że większość nawali się na nas Megana pisze:Czy ja dla równowagi mogę nie kochać się w Krzysiu?
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Krzysiekbolo pisze:Wy tu sobie pitu pitu, a tu najszczsliwszcza sie do mnie na PW dobija![]()
![]()
![]()
No nie, następna!
![]()
.
Małgosiu chcę obwieścić, że jeszcze jedna rozmowa tel. przy Łukaszu i jestem w try miga u Ciebie. Na DS.
Megana pisze:Czy ja dla równowagi mogę nie kochać się w Krzysiu?
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Krzysiekbolo pisze:Wy tu sobie pitu pitu, a tu najszczsliwszcza sie do mnie na PW dobija![]()
![]()
![]()
No nie, następna!
![]()
.
Małgosiu chcę obwieścić, że jeszcze jedna rozmowa tel. przy Łukaszu i jestem w try miga u Ciebie. Na DS.
Ale ja klatkę muszę oddać !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Możemy przejść na smsy.
najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:vip0 pisze:Krzysiekbolo pisze:Wy tu sobie pitu pitu, a tu najszczsliwszcza sie do mnie na PW dobija![]()
![]()
![]()
No nie, następna!
![]()
.
Ale ja klatkę muszę oddać !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Możemy przejść na smsy.
Jestem szczupła i wezmę swoją kołdręjakoś się razem ściśniemy. I przysięgam codziennie golić nogi.
![]()
Mam głupawkę, nie umiem się rozpłakać, a chyba powinnam dziś ryczeć, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 62 gości