A co do rośniecie Rysia, to nie miałam na myśli w szerz, tylko na wielkość

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Do Garfielda- No teraz już kumam. Ale mi się tak coś myśli, że lepiej jakbyś za długo z tymi qpalami tak nie kombi ował, bo Duża na pewno się martwi. A chyba nie jest taka zła?
Ryszard
kamari pisze:Mam wykastrowanych...kilkadziesiąt kocurów. Żaden nie miał bólów dalej niż jeden dzień po. Więc, jeżeli uważasz, że go coś boli, pokaż go wetowi. Tak na wszelki wypadek![]()
A co do rośniecie Rysia, to nie miałam na myśli w szerz, tylko na wielkośćPodejrzewam, że bedziesz miała w domu prawdziwego brytana
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:juana pisze:Do Garfielda- No teraz już kumam. Ale mi się tak coś myśli, że lepiej jakbyś za długo z tymi qpalami tak nie kombi ował, bo Duża na pewno się martwi. A chyba nie jest taka zła?
Ryszard
jak to nie jest - głodzi mnie od tygodnia - tylko suche daje, a ja mam smaka na kurczaka, nie na te breje z ryżem tfu - wykonczyć mnie che czy co![]()
juana pisze:Karolek(ona) pisze:juana pisze:Do Garfielda- No teraz już kumam. Ale mi się tak coś myśli, że lepiej jakbyś za długo z tymi qpalami tak nie kombi ował, bo Duża na pewno się martwi. A chyba nie jest taka zła?
Ryszard
jak to nie jest - głodzi mnie od tygodnia - tylko suche daje, a ja mam smaka na kurczaka, nie na te breje z ryżem tfu - wykonczyć mnie che czy co![]()
Ale jak masz takie qpale to dlatego ci tak daje jeść. Spróbuj normalne qpale stawiać to i kuraka ci da![]()
Rysiek
juana pisze:Bawi się normalnie. Ale jak go na ręce wzięłam pisnął...
Dorota pisze:juana pisze:Bawi się normalnie. Ale jak go na ręce wzięłam pisnął...
Niech sie Duza nie dziwi![]()
Mru obronny
juana pisze:Bawi się normalnie. Ale jak go na ręce wzięłam pisnął...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 54 gości