Skierniewicka banda i arystokracja-2x EX 1 i certy dla Natka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 21:00 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

No własnie :ryk: Główny temat rozmów dnia dzisiejszego to oceny sędziów i wybory bardzo zaskakujące wszystkich i to we wszystkich kategoriach.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie paź 30, 2011 21:03 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Roulett pisze:Rapsodia, to która to ty byłaś? :mrgreen:

Ta z ręką na temblaku :P

Krzyś, a kto wybierał kota publiczności, jak to się odbywało?

Szkoda, że tak dzisiaj wyszło, Marta pisała do mnie :/ Nigdy takiego chamstwa nie zrozumiem...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Nie paź 30, 2011 21:04 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Wydaje mi się, że źle to jakoś ustawiono. Na tej hali gdzie Natek tłok niemiłosierny, a obok tak luźniej.
Mnie dziś wkurzał zapach jedzenia. :wink: :mrgreen:

MCO faktycznie zdominowały wystawę.

Asia nadrobiła zaległości. Ja sobie to jeszcze też kiedyś odbiję.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 30, 2011 21:05 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Kurde, teraz będzie za mną latać to widmo wystawy i będzie wołać 'TO PRZEZ CIEBIE PRZEGRAAAAALLIIIIIIIIIII.....!' :mrgreen:

Aaaa, to ok ;) Następnym razem będę wiedzieć :mrgreen:
Jakie chamstwo?
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Nie paź 30, 2011 21:13 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

A tu trochę fotek :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

Niestety światło na salach było kiepskie, mało zdjęć wyszło dobrze.
Fotki nieobrobione, bo komputer padł, więc wrzucamy takie saute ;)

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 21:15 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Kota publicznosci jak sama nazwa wskazuje wybierała "publicznosc" :ryk:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie paź 30, 2011 21:15 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Tia, która?
Ja nic nie wybierałam :evil:

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 21:17 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Z biletem podobno był jaki kupon do głosowania
Obrazek

Satyr77

Post » Nie paź 30, 2011 21:21 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Może tylko w niedzielę... :evil:
My nic w sobotę nie dostaliśmy :/

No to kolejna rzecz do reklamacji, bo nigdzie nie było oglaszane, że takie coś będzie, i skoro miały być kupony, to powinny być w obydwa dni.
Do bani :evil:

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 21:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

foty będą jutro po południu

kotka doroty na drugi raz masz smialo podchodzic i się nie bac :D

a ja mam ubaw :twisted: nie powiem z czego, to wiedzą tylko wtajemniczeni :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie paź 30, 2011 21:35 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Marta nie przejmuj się napewno oddałas głos na własciwego kota :ryk:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie paź 30, 2011 21:37 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Były kupony do głosowania i w sobotę i w niedzielę.Jak kupiłaś bilet to utrzymałaś kupon do głosowania :roll: Ja dostałam i w sobotę i w niedzielę :kotek:

Edit :głosowałam w sobotę na polskiego kotka ,a w niedzielę na polskiego kotka :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie paź 30, 2011 22:08 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

rapsodia82 pisze:
Roulett pisze:Rapsodia, to że nie podeszłaś to ci się należy klaps na tyłek!Byłaś w sobotę, tak? Często bywałam u Satyrków, siedziałam i gadałam. Trzeba było się przyznać, że ty to ty. Marta też powinna dostać po zadku bo nie powiedziała, że jesteś. A ja chcę poznać 'nowych' miauowiczów na wystawach :mrgreen:

Nie podchodziłam, bo cały czas tam byłam :mrgreen:

Sylwia, ja też zamierzam teraz pojeździć częściej po wystawach, szczególnie, że bez kota, to mniejszy problem.
Już wiem, że w przyszłym roku w Kościanie będę :mrgreen:
Jerzykówka, cudownie było Cię poznać!

Marcik,Ciebie też bym chciała poznać,bo czytam CIę tutaj na wącie i po tym czytaniu stwierdzam,ześ fajna babka jest
kiche_wilczyca pisze:foty będą jutro po południu

kotka doroty na drugi raz masz smialo podchodzic i się nie bac :D

a ja mam ubaw :twisted: nie powiem z czego, to wiedzą tylko wtajemniczeni :mrgreen:

powiedz,powiedz :mrgreen:
Petka pisze:Satyrki są bardzo, bardzo otwartymi i kontaktowymi osobami. :1luvu:

Potwierdzam to i ja.
Się niedawno widzieliśmy to zupełnie nie przypuszczałam,ze tak fajnie i w realu nam się będzie rozmawiało
I najlepsze,mój tż co nigdy się nie wypowiada jak kogoś pierwszy raz na oczy widzi,wręcz tego nie lubi,SAM,pierwszy do mnie to samo stwierdził co wszyscy znający już osobiście Satyrków
I Ciebie też Peciu bym chciała

Współczuję Wam Satyrki z wiadomego powodu :( :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 30, 2011 22:13 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

nie powiem, bo to by trzeba bylo przy tym byc i zobaczyc calosc sytuacji ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie paź 30, 2011 22:19 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Ja się nie bałam ,jeno to głupio podejść i co powiedzieć :roll:
Krzysiek(chyba mogę :oops: )cały czas pętał mnie się przed oczami,a to w sali 3 a to w 3A.Po tym wnioskuję że,powinnam podejść ,no ale...głupio wyszło.Nastepnym razem zbiorę się na odwagę i podejdę...najwyżej póżniej ucieknę i się będę wstydzić :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]