KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 19:05 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

The Szops pisze:Z wielką radością, a jednoczesnie łzami w oczach informuję, że Nelcia pojechała do nowego domku. Będzie mieszkała w Sosnowcu na Zagórzu z bardzo miłą rodzinką.
Wszystko zapewne opisze Dorotka :)

Co za wspaniala wiadomosc :mrgreen: Nela ktorej dokuczaly inne koty ma swoj dom , ogromnie sie ciesze :1luvu:
Juz nigdy nie bedzie miala podrapanego noska przez niedobrych kolegow super , ostatnio dwie trudne koteczki znalazaly dom , :ok: :ok: :ok: za Nele i za Smole.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie paź 30, 2011 19:19 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mara S pisze:Wiesci z domu Smoły:
"postaram sie przeslac zdjecia, ale Smoła czasami jest szybsza od aparatu:)
jednak problemem jest jedzenie
nie chce jesc suchego ani mokrego
za to ja dostala miesko to wcina, jogurtu tez sie przy niej nie da spokojnie zjesc po mocno dopomina sie o swoje"

u nas chyba jadła normalnie?

Przeciez Smola miala bardzo dobry apetyt ! suchego to nie wiem , ale puszki whiskas i paszteciki winston jadla jak szalona , moze jednak troche sie ze stresowala zmiana miejsca ...

gosiakot

Post » Nie paź 30, 2011 20:02 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No fajny dzien adopcyjny dzisiaj był :ok: .
Ja jakoś tak od razu o Nelce pomyslałam do tego domku, chociaż na początku najmłodszego członka rodziny zauroczyły oczywiście Inka i Milka :D
Ale później zgodnie jednak wszyscy opowiedzieli się za Nelcią :1luvu:
To będzie bardzo fajny ciepły domek i być może uda im się zalogować na miau.
Obiecane morze zdjęć :ok: :ok: :ok:
Normalnie na zdrowej to przeciąg hula :ryk: tylko 3 koty :mrgreen: no i Józek :evil: Józek bandyta. Dzisiaj tez toczył walki z Nelcią właśnie.

TERENIU trzeba będzie przez Asię i Artura podać książeczkę Neli, bo w skrzyneczce nie widziałam.
Mówiłam tez o drugim odrobaczeniu ok. 5-tego, więc proszę o info żeby domkowi przekazać.

A ja miałam znowu super pomocnika.
Niestety Gosia niedomogła ale Marta stęskniona :mrgreen: chyba za kociakami :mrgreen: "chyba kociakami" przyjechała pomagać.
Ja to mam szczęście :ok: oby tak dalej :1luvu:

Na kwarantannie niestety martwiły nas siostrzyczki które zawsze chętne do jedzenia teraz ledwo lizneły :cry:
Inka i Milka tez tylko troszeczkę, natomiast Longer :evil: Longer prawie zawsze moooooże robić za odkurzacz :twisted:
Po zmierzeniu temperatury sistrom, wezwałąm na pomoc Agatę i triśce dziewczyny dały tolfinkę.
Po dwóch godzinach wrócił trisi apetyt i zajadałą z dokładką.
Złapałyśmy też z Martą - Romcię i dałyśmy do boksu.
Romcia podziękowała mi najlepiej jak umiała :evil: gryząc i drapiąc :mrgreen:
No ale może ja taka smakowita jestem , że nawet kot nie może mi się oprzeć :ryk:

trzeba uważać bo Romcia bardzo chce z boksu uciec - jest bardzo szybka i zwinna.
Najprawdopodobniej wróci na swoje włości w środę.
Zawiozłam tez tacki rossmanowe w większosci dla maluszków, ale dorosłe też z chęcia je jedzą. Zostawiłam parę w szafce przy zlewie na zdrowej w tej szafce co są miski.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie paź 30, 2011 20:04 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

:ok: :ok: :ok: żeby Smoła nie stresowała domku - suchego mam wrażenie u nas też nie tykała, ale mokre owszem. Z drugiej strony mięso je, jogurt też :wink: więc z głodu nie umrze :ok:
No i :ok: :ok: :ok: żeby się Nelce dobrze układało w nowym domu.
I :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby jak najszybciej wszystkie nasze koty znajdowały Ten Dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie paź 30, 2011 20:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Za pieszczochy co domki dostaly imnie przez to ogromnie uradowały. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oglaszam Teresko ze skonczyłam wszystkie ogloszenia robić jak obiecalam.
Fajnie by bylo wiedzieć na bieżąco na ktore ogloszenie jest adopcja jeżeli to nie tajemnica.

Przypominam o zakupie i podaniu kotom lekow na robaki 5 listopada i aby w dzień podana leku nie szczepić kota

Obrazek

adopcje kotów  adopcje.nadzieja@gmail.com

http://www.nadziejanadom.org/?content=o-nas
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Nie paź 30, 2011 20:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

A teraz parę zdjęć naszych kociaków zrobionych przez wujka Cookie :D
Zdjęcia możecie też kopiować do ogłoszeń, Martyna może przeklei do naszego albumu
Na początek Zytka :D
Obrazek

Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 30, 2011 20:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

The Szops pisze:Z wielką radością, a jednoczesnie łzami w oczach informuję, że Nelcia pojechała do nowego domku. Będzie mieszkała w Sosnowcu na Zagórzu z bardzo miłą rodzinką.
Wszystko zapewne opisze Dorotka :)

:dance: :dance2:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie paź 30, 2011 20:44 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No Tereniu wklejaj te piękności :D
Sama jestem ciekawa jak wyszły :wink:

Cookie1706

Post » Nie paź 30, 2011 20:49 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

SABINKA :1luvu:
Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Nie paź 30, 2011 20:51 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

suuuper :love: :D 8)

Cookie1706

Post » Nie paź 30, 2011 20:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No czekamy czekamy, zapowiada się........ pięknie :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie paź 30, 2011 20:56 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Teresa te portretowe maja 700 pikseli a chyba dopuszczalne jest 640 mogą ci przelinkować
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie paź 30, 2011 20:57 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

KLIMEK :D
Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Nie paź 30, 2011 20:59 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

:smiech3: :roll: :love:

Cookie1706

Post » Nie paź 30, 2011 21:03 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

A propos Klimka , czy wyjasnila sie jego sytuacja ? podobno byla chetna pani zeby sie nim zaopiekowac na stale , ale od piatku cisza w tej sprawie .Licze na to ze jakas informacja sie ukaze, pewnie nie tylko mnie to interesuje .

gosiakot

[poprzednia][następna]