Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Żeby dało się pogodzić jedno z drugim![]()
Mam jeszcze do zapłacenia za 3 kastracje i opał w piwnicy z moimi bezdomniaczkami![]()
No i nie wiem jak Gabrynia na nowego przybysza zareaguje
Liwia_ pisze:Cóż mam napisać, no... cudoŚwietny jest, cudne ma pysio. Będzie chyba raczej dorodnym koteczkiem
mar9 pisze:bozena640 pisze:Żeby dało się pogodzić jedno z drugim![]()
Mam jeszcze do zapłacenia za 3 kastracje i opał w piwnicy z moimi bezdomniaczkami![]()
no wiem, Gabusia jest zazdrosna![]()
a co do kasy to ciężka sprawa, jedzonko, żwirek, wet, ech... kochane pieniążki, ciągle ich za mało![]()
ja pomagam dopóki mam pracę ale jak ją stracę to ciężko będzie z braniem tymczasów
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:Żeby dało się pogodzić jedno z drugim![]()
no wiem, Gabusia jest zazdrosna![]()
a co do kasy to ciężka sprawa, jedzonko, żwirek, wet, ech... kochane pieniążki, ciągle ich za mało![]()
ja pomagam dopóki mam pracę ale jak ją stracę to ciężko będzie z braniem tymczasów
Kasą za bardzo się nie przejmuję nadgonię nadgodzinami i jak trzeba będzie to z urlopu zrezygniję (szefostwo się ucieszy)
Bardziej mi chodzi o Gabrynię, nie wiem ja zareaguje na chłopakaona tak strasznie nie lubi chłopców. Wet mówi że dla jej dobra powinnam jak już muszę dokocić się panienką a najlepiej wogóle się nie dokacać (cyba tak to się odmienia
)
mar9 pisze:może jakiś kocurek ją kiedyś skrzywdził i stąd ta niechęć
celcyk1 pisze:Ja jeszcze nie umię zdjęc tu wysyłać, chociaż chętnie pokazałabym zdjęcie Sparty:)
Dziękuje za ciepłe słowa i serdeczne przyjęcie nas, teraz tak jakoś fajniej mi się zrobiło
kotx2 pisze:celcyk1 pisze:Ja jeszcze nie umię zdjęc tu wysyłać, chociaż chętnie pokazałabym zdjęcie Sparty:)
Dziękuje za ciepłe słowa i serdeczne przyjęcie nas, teraz tak jakoś fajniej mi się zrobiło
tutaj SPARTA od celcyk1
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości