jest słodziutka i taka pocieszna pokazałam dzisiaj Księżniczce kawalerów ale tylko na nich na syczała i się schowała Cynamoniusz się trochę na mnie obraził ale mam nadzieję że zrozumie że go strasznie kocham i jest moim Rudym Arystokratą Kajtek Księżniczki się boi a Wiktor i Dzidek podchodzą do całej tej sprawy olewatorsko Już w środę cała piątka będzie razem bo Księżniczce kończy się kwarantanna i wyjdzie na salony Będą musieli się pokochać bo innego wyjścia nie mają
oj podobna jest maleńka! i ma takie samo spojrzenie jak ten łobuz! i też ma znaczniki do całowania na łapkach, tylko na przednich prześlicznościowa jest laleczka!
Księżniczka jest przepiękna i miała dużo szczęścia, że trafiła na Was.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Nie miałam serca jej zostawić na podwórku samopas tym gnojom Zrobili by Księżniczce krzywdę nie dała by sobie rady A tak ma ciepły kącik morze miłości i czterech przystojniaków do zabawy Jest bardzo grzeczna, nie psoci i uwielbia polowania na nasze nogi,rzęsy(bo ruszają się gdy mrygamy oczami) no i dzisiaj Cynamoniusz był na widzeniu u Księżniczki Trochę prychała na niego ale zaraz potem zaczeła polować na rudy ogonek mojego arystokraty Cynek pogroził łapką i wyszedł z pokoju dumny ze swego zachowania No cóż arystokrata to arystokrata Cynamoniusz wywalczył sobie prawo do chodzenia po górnych szafkach kuchennych była o to ostra walka z Wiktorem i Arystokrata ma teraz meble na wyłączność Pierwszy raz widziałam jak Cynek walczy o swoje terytorium i muszę powiedzieć że trochę się przestraszyłam gdy leciało futro i rude i bure Kajtek jest uzależniony od suchej karmy mokrego może nie być ale suche musi być i to zawsze bo jak nie ma to .......miska lata po kuchni tak się domaga karmy Jejku co ja robiłam jak kotów nie miałam jaki musiał być smutny dom A teraz jest super wesoło
Witam Wszystkich U nas życie płynie po kociemu Księżniczka rośnie i szaleje z chłopakami ustawia ich po kątach i nie da sobie w kaszę dmuchać Wiktor wpadł do akwarium gdy Mariusz czyścił filtr, kotek poczuł zew natury i miał ochotę na świeżą rybkę Musiałam kocura wyławiać bo o mały włos by się utopił więc Wiktor nadal ma szalone pomysły i nie zawsze mądre Kajtek zwinął ostatnio kiełbasę z chleba i była gonitwa za łupem warczał,syczał,prychał ale ja się nie poddałam i kiełbachę zabrałam Cynamon jak zawsze pomaga zakupy rozpakować. Rozrywa torebeczki i próbuje co dobrego jest kupione,on zawsze musi być pierwszy Dzidek dalej dzikus ale cóż ten facet tak ma Chodzi za nami krok w krok ale pogłaskać się nie da Żwiru idzie litrami,jedzenia tonami bo sierściuchy co jak co ale apetyt to mają A gdy już się najedzą i toaletę zaliczą zaczynają się gonitwy po całym mieszkaniu łącznie ze skakaniem nam po głowie,po stole,parapetach ale to nic ważne że koty maja super zabawę A MY MAMY SUPER KOTY Pozdrawiam i napiszcie co tam u was słychać
Witam was kochani Mam mały problem z Kajtkiem Chłopak zaczął mi siusiać po kątach i klocki robić gdzie mu się podoba Nie wiem co robić. Żwirku nie zmieniałam,karme też ma tą co zawsze szkoda mi chłopaka bo nie wiem co się dzieje Pomocy kochani
w sierpniu dołączyła do nas Księżniczka piąty kot ale wszystko było oki, we wrześniu remont kuchni ale Kajtek też zachowywał się normalnie. Zaczęłam dawać im trochę mniej mokrego jedzenia-raz dziennie i to na tyle zmian. Kupiłam nowy żwir ale zanim go wymieniłam w całości koty miały nowy i stary w kuwetach Wszystkie zachowują się normalnie tylko Kajtek szaleje Nie wiem już co robić mam zalewany dom i klocki tam gdzie kawaler ma ochotę je zostawić czyli wszędzie tylko nie kuweta Tylko jeden pokój oszczędza mianowicie pokój mojej córki To ona go bardzo chciała i u niej mieszkał od samego początku, teraz w tym pokoju są wszystkie koty