,no nie mogę taka kochaniutka.DZIĘKUJĘ KASIU ZA WSTAWIENIE FOTEK.teraz tylko muszę zmienić tytuł wąteczku(ale zapomniałam jak)hahahahahahahaha Moderator: Estraven
,no nie mogę taka kochaniutka.DZIĘKUJĘ KASIU ZA WSTAWIENIE FOTEK.teraz tylko muszę zmienić tytuł wąteczku(ale zapomniałam jak)hahahahahahahaha

a nam tu pusto bez niej
tak wiec jak już można było szykować pannę do podróży na Śląsk do nas,okazało się że kupal nie taki więc idzie do badania i BACH mała ma bakterię i trzeba leczenia i uodparniania,co może koło 3-4 tyg potrwać.więc mała zostaje u Kasi do czasu wyleczenia.i jak już kupa po leczeniu sprawdzona
więc pędzę do Katowic z Tarnowskich Gór,jak na złość korki wiec nerwówka,Kasia dzwoni ze tak to długo trwa,że małą bez kuwetki,jedzenia,może chce pic i zaczynamy się nakręcać bo panikary z nas straszne.do tego nie można się do pana dodzwonić więc w ogóle masakra!!!!!!!
,no cóż odważny ale od razu widać że kocha zwierzaki.bardzo wielkie dzięki dla Pana Adama(chyba,przepraszam jak coś pokręciłam)jak widać warto mieć nadz8ieje ze są dobrzy,bezinteresowni ludzie na świecie........

oj Kasia Kasia, gadałyśmy tyle i powiem ci, że dokladnie sobie Cibie wyobrażałam jak zobaczyłam twoje zdjęcie z rozmów nie krótkich: zwariowana, pogodna, zakręcona
i tyle gadasz co i ja czyli mega dużo
cierpliwy złoty człowiek
za wasze dluuuuuuuuuuuuugie, mega szczesliwe lata
,Rafa syczy i się nagina jak Lara idzie obok-kupa śmiechu
.powiem wam że poszłam spać o 2 w nocy bo jak zobaczyłam jak oni po godzinie od przyjazdu się bawią i gonią z Piratem to myślałam że źle widzę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości