Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:odbija mi siem kaszankaod rana byłam w sklepie z reklamacją.Wyobrażcie sobie . jak przekroiłam, to okazało sie że kaszanke zrobili z kiełbasy wymieszanej z kaszą i czeronym flakiem plasikowym jak z niszczarki
OBRZYDLIWE FUJJ.. od wczoraj mam wstręt do żarcia
DARŁAM SIE NA CAŁY SKLEP
i klienci uciekali jak rzuciłam to fuj na ladę
![]()
halinka1403 pisze:krynia08 pisze:odbija mi siem kaszankaod rana byłam w sklepie z reklamacją.Wyobrażcie sobie . jak przekroiłam, to okazało sie że kaszanke zrobili z kiełbasy wymieszanej z kaszą i czeronym flakiem plasikowym jak z niszczarki
OBRZYDLIWE FUJJ.. od wczoraj mam wstręt do żarcia
DARŁAM SIE NA CAŁY SKLEP
i klienci uciekali jak rzuciłam to fuj na ladę
![]()
No,to ja już za kaszankę podziękował![]()
![]()
krynia08 pisze:teraz się okazało że kiełbasa ma wiecej żyćjest kaszanką
![]()
co za banda
Hanulka pisze:krynia08 pisze:teraz się okazało że kiełbasa ma wiecej żyćjest kaszanką
![]()
co za banda
ale KASZANA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:A ja mam pracownicę,od której dwa razy w roku kupuje swojską kaszankę,pasztet i kielbasę (pyszne,świeżutkie)I jak się usmaży taką kaszankę z cebulką ,do tego kapustka zasmażana,palce lizać
krynia08 pisze:Hanulka pisze:krynia08 pisze:teraz się okazało że kiełbasa ma wiecej żyćjest kaszanką
![]()
co za banda
ale KASZANA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=nPxXgURq ... re=related
Hanulka pisze:halinka1403 pisze:A ja mam pracownicę,od której dwa razy w roku kupuje swojską kaszankę,pasztet i kielbasę (pyszne,świeżutkie)I jak się usmaży taką kaszankę z cebulką ,do tego kapustka zasmażana,palce lizać
mniam, mniam... a potem jakie prochy????![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 748 gości