zwierzak08 pisze:tym bardziej, że przeszedłes taki drastyczny zabieg![]()
Kita[/i]
no wlasnie, byles pod narkoza a po narkozie tak bywa nieraz, raz na wozie raz pod wozem jak to mowia

Buziam slodki pyszczek :*:*:*
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zwierzak08 pisze:tym bardziej, że przeszedłes taki drastyczny zabieg![]()
Kita[/i]
joarkadia pisze:Chmuras pozazdrościł Ryszardowi i też pozbył się jajec![]()
![]()
![]()
Dwie godziny po operacji gania już swojego kumpla, białorudego Rysia po całym mieszkaniu![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:joarkadia pisze:Chmuras pozazdrościł Ryszardowi i też pozbył się jajec![]()
![]()
![]()
Dwie godziny po operacji gania już swojego kumpla, białorudego Rysia po całym mieszkaniu![]()
![]()
![]()
zuch chłopak
juana pisze:ula-misia pisze:joarkadia pisze:Chmuras pozazdrościł Ryszardowi i też pozbył się jajec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zuch chłopak
A to Chmuras jest jakiś niezniszczalny. Rysiek wczoraj wieczorem dopiero zaczynał się bawić, choć apetyt miał wielki
. Dopiero od dzisiaj rano już jest normalnie
.
Dzisiaj po obiedzie usiadłam w fotelu oglądać program o kotach na Animal Planet. Rysiek zasnął na kanapie obok. W pewnym momencie podniósł łepek wstał, wlazł mi na kolana i zasnął![]()
![]()
juana pisze:A to Chmuras jest jakiś niezniszczalny. Rysiek wczoraj wieczorem dopiero zaczynał się bawić, choć apetyt miał wielki
.
Dzisiaj po obiedzie usiadłam w fotelu oglądać program o kotach na Animal Planet. Rysiek zasnął na kanapie obok. W pewnym momencie podniósł łepek wstał, wlazł mi na kolana i zasnął![]()
![]()
Danusia pisze:juana pisze:A to Chmuras jest jakiś niezniszczalny. Rysiek wczoraj wieczorem dopiero zaczynał się bawić, choć apetyt miał wielki
.
![]()
fajnie się czyta , jak koty tak szybko wspaniale do siebie dochodzą![]()
Mój Bazyl miał gorzej, był wnętorem, musieli go ciąć , szwy miał zakładane. A żeby taniej było to w dwupaku i Goskę sterylizowaliśmy. Oj upilnować dwoje to już sztuka, każde w inną stronę lazlo
ula-misia pisze:Danusia pisze:juana pisze:A to Chmuras jest jakiś niezniszczalny. Rysiek wczoraj wieczorem dopiero zaczynał się bawić, choć apetyt miał wielki
.
![]()
fajnie się czyta , jak koty tak szybko wspaniale do siebie dochodzą![]()
Mój Bazyl miał gorzej, był wnętorem, musieli go ciąć , szwy miał zakładane. A żeby taniej było to w dwupaku i Goskę sterylizowaliśmy. Oj upilnować dwoje to już sztuka, każde w inną stronę lazlo
dobrze,że Gośki z Bazylkiem nie pomylili podczas zabiegu
Danusia pisze:juana pisze:Trudno by chyba było![]()
No ja tam nie wiem![]()
Oboje jednakowe szwy mieli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 35 gości