Wszystkie 3 kotki mają DS!:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 19:42 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Niestety jest to pies z "problemami". Iga jest małą kudłatą sunią, która panicznie boi się ludzi. A ten transport to jej jedyna szansa na normalne życie...

Zakochanawpsach

Od: Sob kwi 09, 2011 14:23

Post » Wto paź 25, 2011 8:34 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

hmm no to niedobrze :( napisałam PW, może coś więcej mi odpiszesz, żeby tutaj nie zaśmieciać wątku :)
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Pt paź 28, 2011 10:18 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

hops na górę piękne maluszki :ok:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Pt paź 28, 2011 10:33 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

że niby jeszcze nie znalazły domu? żadne? ani jedno? NIE WIERZĘ!
takie cuda, takie piękności

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Pt paź 28, 2011 12:23 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

AntoninaBandzioras pisze:że niby jeszcze nie znalazły domu? żadne? ani jedno? NIE WIERZĘ!

No niestety nie. Dostałam jedno PW, że Państwo chcieli by Gingera, ale co z jego siostrą?

Zakochanawpsach

Post » Pt paź 28, 2011 12:37 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Jeśli o dobry domek, spełnia warunki to czemu nie?! Pepa też jest ślicznym kotkiem, wpadającym że się tak wyraże w oko, znajdzie domek.
Ja dla przykładu też rozdzieliłam Bandi z bratem i nie dawałam się nakłonić do drugiego kota, a jednak mam już Petit :) i nie żałuję, że nie wzieliśmy też brata Bandziorka bo on też znalazł super domek :)
Ale oczywiście Ty decydujesz, to twoje tymczasy i na pewno zdecydujesz słusznie.
Trzymamy :ok: i łapki :kotek:

AntoninaBandzioras

Post » Pt paź 28, 2011 12:52 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Chciałabym, żeby były razem. Tutaj dziewczyny też tak radziły... Są śliczne, więc mam nadzieję, że im się uda. Czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu? Bo u mnie z czasem b.ciężko... :(

Zakochanawpsach

Post » Pt paź 28, 2011 14:02 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Zakochanawpsach pisze:
AntoninaBandzioras pisze:że niby jeszcze nie znalazły domu? żadne? ani jedno? NIE WIERZĘ!

No niestety nie. Dostałam jedno PW, że Państwo chcieli by Gingera, ale co z jego siostrą?

ciekawe... :?
ze mną nie korespondowałaś na pw? :roll:
zaoferowałam obydwu maluszkom DS w dniu założenia wątku - dostałam tylko zdawkową odpowiedź że:
Zakochanawpsach pisze:Muszę zapytać. :) Ja tych dwóch maleństw na oczy nie widziałam. :) Mam kontakt tylko z Tolą. Ale zostałam poproszono o pomoc, więc pomagam. :)

i do dzisiaj cisza... nawet nie dostałam odpowiedzi że moja oferta jest odrzucona i z jakiego powodu.
nie nawykłam się narzucać, jest wiele kotów szukających domu...
ale proszę nie mijać się z prawdą :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt paź 28, 2011 16:43 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Odp. że kociaki mają 7 tygodni... Nie doszło? Jeśli tak, to przepraszam... :oops: :oops:

Byłam pewna, że doszło i myślałam, że to właśnie ja pozostałam bez odp.dlatego nie wspominałam o tym na forum. Przepraszam...

Zakochanawpsach

Post » Pt paź 28, 2011 21:27 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

co tu ukrywać, rude zawsze mają wzięcie, a do tego jest taki malutki
ale ja np. zwróciłam uwagę na Pepe :D słodki pysio i puchate futerko :)
a dopytywałaś czy biorą pod uwagę dwa kociaki?

AntoninaBandzioras

Post » Pt paź 28, 2011 21:37 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Pani mówiła, że nie ma warunków na dwa kotki. Proponowałam Tolkę, ale nie była za bardzo zainteresowana. Widać było, że urzekł ją Ginger.

Zakochanawpsach

Post » Sob paź 29, 2011 13:18 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Pojawił się dom na horyzoncie dla Gingera i Pepy! :) Pani ma dom z ogrodem. Dwie córki i dwa psy(mieszkają na dworze, a podczas mrozów w domu). Mieszka w Poznaniu, także od Gostynia godzinka drogi. Kotki miałyby mieszkać w domu, ale miałaby także możliwość wychodzenia na dwór. Co o tym sądzicie?:)

Zakochanawpsach

Post » Sob paź 29, 2011 14:25 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

Dom wychodzący rozumiem, tak?!
Takie koty narażone są bardziej na choróbska... do tego inne zwierzęta, samochody.... ludzie! Tacy bez serca...

a Broszka już nie jest zainteresowana?

AntoninaBandzioras

Post » Sob paź 29, 2011 14:40 Re: Trzy młodziuteńkie kotki pilnie szukają domów!

To nie jest głupi pomysł, domek jednak trzeba sprawdzić.Kotki na początku muszą być zamknięte w domu, potem wypuszczać je można pod kontrolą.To wszystko jest do dogadania.Ktoś doświadczony powinien przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]