Chmurek zdziwiony, ale zadowolony z dodatkowej porcji kiełbasek z dorszem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Dzień dobry![]()
Ryszard już normalnie je i bawi się![]()
. Obudził mnie o 5 na jedzenie, potem dał mi jeszcze pospać i niedawno znowu jadł
. Teraz gania za swoją piłeczką i głośno domaga się rzucania
. Siku też już było
zwierzak08 pisze:juana pisze:Dzień dobry![]()
. Obudził mnie o 5 na jedzenie, potem dał mi jeszcze pospać i niedawno znowu jadł
. Siku też już było
Cześć Rysiu,
Rysiu, dam Ci dobrą radę, weź trochę poudawaj, że Cię boli, że jeszcze nie za dobrze się czujesz i ogólnie pokaż jaki to jesteś biedny. Możesz wtedy bezkarnie broić, a Duża nie będzie zła, bo na chorego nie można się złościć, przecież![]()
Kita
juana pisze:zwierzak08 pisze:juana pisze:Dzień dobry![]()
. Siku też już było
Cześć Rysiu,
Rysiu, dam Ci dobrą radę, weź trochę poudawaj, że Cię boli, że jeszcze nie za dobrze się czujesz i ogólnie pokaż jaki to jesteś biedny. Możesz wtedy bezkarnie broić, a Duża nie będzie zła, bo na chorego nie można się złościć, przecież![]()
Kita
A Ty wiesz, że to niegłupi pomysł?Ale teraz to trochę dziwnie będzie wyglądało- już mi lepiej, a potem znowu gorzej?
![]()
Ryszard![]()
zwierzak08 pisze:juana pisze:zwierzak08 pisze:juana pisze:Dzień dobry![]()
. Siku też już było
Cześć Rysiu,
Kita
A Ty wiesz, że to niegłupi pomysł?Ale teraz to trochę dziwnie będzie wyglądało- już mi lepiej, a potem znowu gorzej?
![]()
Ryszard![]()
eeee nie przejmuj się, Duża na pewno to chwyci, tym bardziej, że to Asia a Asie to wszystko łapiąmożesz mieć przecież gorsze chwile, tym bardziej, że przeszedłes taki drastyczny zabieg
![]()
Kita
Karolek(ona) pisze:ale nie przesadzaj, bo uzna, że ci gorzej i nie da ci w cale jeść
Karolek(ona) pisze:ale nie przesadzaj, bo uzna, że ci gorzej i nie da ci w cale jeść
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 16 gości